en English
b
terug naar Nieuws

De dagelijkse essentie van gastvrijheid

5 september 2023

Of je nu werkt bij DLA Piper of gewoon een bezoek brengt aan het kantoor aan de Zuidas, de sfeer bij dit multinationale advocatenkantoor is buitengewoon warm, mede dankzij de Hospitality Desk van bouwens&.

Als je denkt dat een receptie gewoon een balie is met een receptionist erachter, dan is het tijd om het Amsterdamse kantoor van DLA Piper te bezoeken. Hier zou je zomaar het gevoel kunnen krijgen dat het hospitality team je verwacht. En dat is ook zo: de gastheren en -vrouwen weten wie je bent en wat je nodig hebt. Opgeleid door bouwens&, een toonaangevende expert in hospitality en facility management, zorgen zij ervoor dat elke werkdag bij DLA Piper op rolletjes loopt.

Maak kennis met Yvonne Melieste, de drijvende kracht achter de Hospitality Desk van DLA Piper. Zij weet hoe ze een gewone kantoordag moet omtoveren tot een bloeiende symfonie van productiviteit. Als Teamleider van de Hospitality Desk heeft Yvonne meer dan dertig jaar ervaring in de horeca en belichaamt ze bij elke interactie de filosofie van Bouwens& Hospitality. "Vooral na de COVID-afsluitingen zijn we erg enthousiast om weer in de behoeften van mensen te voorzien. Zoals ik in het Nederlands zeg: we staan graag klaar voor "de wensen van de mensen"."

De receptie bij DLA Piper is het bruisende hart van het kantoor. Yvonne en haar collega's begroeten iedereen hartelijk bij naam, of het nu medewerkers of bezoekers zijn. Het ene moment bellen ze een taxi, een restaurant of een klusjesman, het andere moment serveren ze met liefde koffie, thee of lunch. Heb je een fiets nodig? Ze helpen je uit de brand. Moet je mantel gestoomd worden? Geen probleem.

In tijden van hybride werken en personeelstekorten is een positieve sfeer op kantoor cruciaal voor verbinding, het werven van talent en het behouden van personeel. "We zijn niet alleen collega's", bevestigt Yvonne. "We zijn een team, een familie." Het is dit gevoel dat het werken bij DLA Piper - en bij de andere bedrijven die beheerd worden door de Hospitality Desks van bouwens& - naar een hoger niveau tilt.

Hospitality experts zoals Yvonne hebben gastvrijheid in hun DNA zitten: ze zijn vrolijk, gemotiveerd en proactief. En ze begrijpen dat oprechte aandacht de dynamiek van elk kantoor bevordert en een ruimte creëert waar 'elke dag een geweldige ervaring' niet slechts een slogan is, maar de norm.

Op zoek naar een betere kantoorsfeer? De hospitality experts van bouwens& staan te popelen om u te ontmoeten.