en English
b
terug naar Nieuws

Nieuwe website Bouwens Chauffeursdiensten: high-end service en 100% klimaatneutraal directievervoer

21 juni 2021

De markt voor chauffeursdiensten kwam tijdens de coronapandemie volledig tot stilstand. Bij Bouwens Chauffeursdiensten hebben we die periode aangegrepen om de kwaliteit en dienstverlening van directievervoer verder te ontwikkelen en naar een nog hoger niveau te tillen. Zo blijven wij ook na de pandemie aan de top staan.

Om te beginnen ontwikkelden we een nieuwe website. Qua stijl en toon sluit die beter aan bij het niveau dat wij ook in onze dienstverlening nastreven. Ook hebben we een nieuw online reserveringssysteem, waarin de verschillende diensten en tarieven getoond worden.

Bouwens Chauffeursdiensten richt haar blik op de toekomst. Zo gaan we als eerste chauffeursbedrijf in Nederland voor 100% klimaatneutraal directievervoer. Naast directiechauffeurs voor de eigen auto bieden wij luxe auto's met directiechauffeur. In ons wagenpark zitten nu ook luxe hybride en 100% elektrische directieauto's.

Van iedere rit – ook in de auto van de klant - compenseren wij bovendien de CO2-uitstoot door projecten van het Wereld Natuur Fonds te steunen. Daarmee werken wij samen met onze opdrachtgevers aan een groene toekomst.