en English
b

Integrated Facility Management

Full-service oplossing op maat

Kiest u voor integrated facility management (IFM) van bouwens&?  Dan kiest u voor de full-service oplossing op maat. Dit is volledige ontzorging door een breed dienstenpakket waarin hospitality en persoonlijke aandacht voor uw klanten, bezoekers en medewerkers centraal staan.

Als eerste facilitaire hospitality specialist in Nederland zijn wij bij uitstek de expert die hospitality in de praktijk waarmaakt.

Integrated facility management voor de perfecte guest journey

Wij geloven dat klanten, bezoekers en medewerkers direct het gevoel moeten hebben dat alles uitstekend geregeld is. Daarom creëren wij met integrated facility management voor iedere gast de perfecte guest journey. Van aankomst tot vertrek telkens weer een bijzondere ervaring. Zo dragen wij bij aan het succes van uw onderneming.

Eén team, één doel

In onze werkwijze komt alles samen: wij ontwikkelen onze medewerkers, stimuleren onderlinge samenwerking en bereiken het hoogste niveau van hospitality dienstverlening aan eindgebruikers.

Integrated facility management van bouwens& betekent synergie en samenwerking tussen onze mensen. Taakintegratie en ketensamenwerking genereren winst in zowel kwaliteit als efficiency.

Voordelen van integrated facility management

  • Hospitality in alle diensten: het hoogste niveau van gastvrijheid en service;

  • Maatwerk vanuit de specifieke wensen en behoeften van uw organisatie;

  • Flexibiliteit bij veranderingen in uw situatie;

  • Eén contactpersoon die alle facetten van uw organisatie en de diensten kent;

  • Managementinformatie en SLA met specifieke KPI’s;

  • Ieder half jaar een kennissessie voor het delen van expertise, trends en ontwikkelingen;

  • Employer-of-choice voor kandidaten en medewerkers;

  • Langdurig partnership tussen uw bedrijf, ons management en de medewerkers van bouwens&.

Voorop lopen doe je samen. Loopt u mee met dé specialist in hospitality? Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.