en English
b
terug naar Nieuws

Terugblik: duizenden lampionnen vormen hart

3 januari 2018

Afgelopen december stonden de mensen van bouwens& wederom zij aan zij met KWF. In het midden van het land vormden ruim 11.000 lampionnen, waaronder die van ons, een enorm hart van licht. Zo vonden velen steun bij elkaar, was er aandacht voor de strijd tegen kanker, en werd er ruim 400.000 euro opgehaald voor de verbetering van behandelingen.

Het is inmiddels een vaste traditie bij bouwens&. In plaats van dure wijn of geschenken uit te delen, zetten we in de laatste maand van het jaar een stapje extra in onze rol als Zakenvriend van KWF. Dit jaar namen onze mensen deel aan de actie ‘Doneer een lampion’. Door het aansteken van de lampion konden deelnemers een geliefde herdenken, deze bijstaan in diens gevecht tegen kanker, of simpelweg laten zien het werk van KWF te steunen. Een impressie van de actie kunt u hieronder terugzien.

Wij willen via dit bericht graag onze medewerkers en relaties bedanken voor hun actieve deelname. Mocht u geïnspireerd zijn door deze actie of het werk van KWF, kijk dan hier hoe ook u een bijdrage kunt leveren aan hun dagelijkse zoektocht naar methoden om kanker voorgoed de wereld uit te helpen.