en English
b

De persoonlijke aandacht die uw gasten en medewerkers verdienen.

Receptiediensten

Gasten en medewerkers hebben steeds hogere verwachtingen omtrent service en receptiediensten. Het moderne kantoor evolueert, van werkomgeving naar inspirerende ontmoetingsplek. Een uitmuntende en persoonlijke ontvangst leidt tot succesvolle afspraken en bijeenkomsten. Daarom stellen wij bij uw frontoffice uitsluitend de beste mensen uit het vakgebied op.

Receptiediensten met gastvrouwen en gastheren

Met bouwens& haalt u gastvrouwen en gastheren in huis die elk contactmoment tot een beleving maken. Dat maakt bouwens& uniek.

Door uw receptiediensten uit te besteden aan bouwens& kiest u voor een nieuw soort receptionist: de Office Host. Deze gastvrouw of gastheer staat klaar wanneer gasten binnenkomen, loopt naar hen toe, en glimlacht bij de begroeting. Daarna loopt deze specialist mee naar de afspraak en verzorgt koffie of een verfrissing.

Het gevoel van een persoonlijke assistent

Tijdens het gehele verblijf in uw kantoor hebben mensen het gevoel dat ze beschikken over een persoonlijke assistent. De Office Host staat op ieder moment voor hen klaar en stemt de dienstverlening volledig af op hun wensen en behoeften. Een verse cappuccino, het aansluiten van de beamer, het regelen van catering, het bestellen van taxi’s; aan alles wordt gedacht. Na een hartelijk afscheid lopen mensen met een glimlach naar buiten.

Receptiediensten en al uw andere wensen

Naast de receptie en ontvangst is de Office Host op vele andere plekken inzetbaar: telefonie, servicedesk, postkamer of tijdens evenementen. Onze medewerkers zijn flexibel, beleefd en dressed for the occasion.

Klanten waar we trots op zijn

Wij willen van iedere klant een fan maken. Daarom gaan we een relatie met u aan en streven we telkens opnieuw naar het overtreffen van uw verwachtingen.

Gerenommeerde organisaties profiteren al jaren van het uitbesteden van de receptiediensten aan bouwens&. Hun medewerkers en gasten richten zich volledig op de core business; wij nemen hen iedere zorg uit handen en zorgen voor gastvrije receptiediensten.