en English
b

Business Support

Support professionals voor succesvolle organisaties

Door het personeel van uw office management, secretariaat, of managementondersteuning uit te besteden aan bouwens& kiest u voor een professioneel verlengstuk van uw organisatie. Zo dragen wij bij aan het succes van uw onderneming.

Business support met de beste professionals

Business support professionals zijn onmisbaar binnen een succesvolle organisatie. Zij zorgen ervoor dat collega’s zich kunnen richten op de core business. Wij weten dat het daarom belangrijk is om hier de beste vakmensen op te stellen.

Onze business support professionals bieden de ondersteuning die u nodig heeft. Zij brengen structuur aan, schakelen snel en spelen perfect in op situaties. Onze mensen hebben impact in uw bedrijf.

Voordelen van business support door bouwens&

  • Uitbesteding van recruitment, training, uitvoering, management, planning en vervanging;

  • Maatwerk vanuit de specifieke wensen en behoeften van uw organisatie;

  • Flexibiliteit bij veranderingen in uw situatie;

  • Eén contactpersoon die alle facetten van uw organisatie en de business support werkzaamheden kent;

  • Langdurig partnership tussen uw bedrijf, ons management en de business support professionals.

Neem contact met ons op! Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van business support.

Hospitality binnen Business Support

In de huidige competitieve markt is het voor organisaties, bedrijven en merken cruciaal om zich te onderscheiden door gastvrijheid en een persoonlijke benadering. Elk detail en elk moment biedt een kans om je te onderscheiden. Onze diensten sluiten naadloos aan op deze visie door het leveren van uitgebreide high-end facilitaire services, van receptiediensten tot business support. Een kernaspect van de aanpak van bouwens& is de naadloze integratie van hospitality-kenmerken. Onze Business Support Medewerkers werken vanuit persoonlijke aandacht en anticiperen op de behoeften van zowel bezoekers als medewerkers, altijd met een glimlach. Met onze ontzorgende aanpak verhogen we niet alleen de tevredenheid van bezoekers maar ook die van werknemers.