en English
b
terug naar Nieuws

Bouwens& in top facilitaire dienstverleners

17 juli 2020

Facto Magazine presenteerde deze zomer de resultaten van haar 'Partner of Choice 2020' onderzoek. Dat is bedoeld om professionals te helpen de juiste leverancier op het gebied van facilitaire dienstverlening te kiezen. Met een fraaie notering in de top tien hoort bouwens& tot de beste facilitaire dienstverleners in het land.

Juiste koers

Michael Bouwens: “Wij bevinden ons in goed gezelschap bij het Partner of Choice onderzoek. De lijst bestaat zonder uitzondering uit leveranciers die elk met hun eigen signatuur succesvol zijn in de markt. Toch ben ik erg trots op de opvallende aanwezigheid van bouwens&. Als enige single service supplier voor hospitality- en receptiediensten vallen we op en tussen alle grote spelers zijn wij de persoonlijke leverancier. Wat mij betreft toont het aan dat we met onze missie - wij brengen persoonlijk contact terug in jouw leven - de juiste koers varen."

Wow-factor

“Op de website van Facto is een interview te lezen waarin ik uitleg wat wij bedoelen met de wow-factor”, zegt Michael. “Het is één van de kenmerken van onze dienstverlening: altijd zorgen dat je de gasten en medewerkers van de opdrachtgever blijft verrassen. Nooit op je lauweren gaan rusten en nooit genoegen nemen met een voldoende. Dat geldt ook voor een selectie tot ‘Partner of Choice’. Ja, het is zeker iets om trots op te zijn. Maar het is voor ons geen aanleiding om tevreden achterover te leunen. We kijken juist hoe wij verder kunnen stijgen, zelfs nu wij de hoogst genoteerde specialist op het gebied van receptiediensten zijn. Het is niet ons doel om de grootste te zijn, maar wel de beste. We hebben er heel bewust voor gekozen een boutique hospitality dienstverlener met een zeer persoonlijk aanpak te zijn. Het belangrijkste wat mij betreft: de ambitie om onze klanten nóg beter te bedienen. Daar gaat het voor ons om!”

Partner of Choice Facto