en English
b
terug naar Nieuws

Bouwens& keert terug naar Amsterdam-Zuid

23 april 2022

Wij verhuizen naar een nieuw kantoor! En wel naar een karakteristiek, historisch pand in het hart van Amsterdam-Zuid. Daarmee keren we terug naar het stadsdeel dat al sinds de oprichting belangrijk is voor bouwens&.

Na sinds 2003 kantoor te hebben gehouden in Buitenveldert, Amsterdam Centrum, Zuid en West, betrekken we op 1 april ons nieuwe thuis aan het Emmaplein 2. Het nieuwe kantoor ligt midden tussen het Vondelpark, het stadscentrum en de Zuidas. Daarmee is het goed bereikbaar voor onze mensen, die veelal met de fiets of het openbaar vervoer naar het werk komen.

We kijken ernaar uit om vanaf het Emmaplein nieuwe plannen uit te zetten voor het partnerschap met het Franse Armonia dat we eind vorig jaar bezegelden. Ook op de nieuwe locatie zullen we weer elke dag op zoek gaan naar manieren om hospitality en facilitaire dienstverlening beter, efficiënter en menselijker te maken.

Oprichter Michael Bouwens: “Ondernemen is leuk, ondernemen vanaf een mooie plek is nog net even leuker! Daarom ben ik blij met dit kantoor, en ik denk dat iedereen bij ons er zo over denkt.”

We hopen u in de toekomst snel eens bij ons op kantoor te treffen voor een goed gesprek. Dan wisselen we graag met u van gedachten over onze aanpak, de toekomst van hospitality of ieder ander gewenst onderwerp.