en English
b

Beveiligingsdiensten

Waar gastvrijheid en veiligheid elkaar ontmoeten

De tijd van de strenge, intimiderende beveiliger ligt al lang achter ons. Uw bezoekers en medewerkers willen zich terecht welkom én veilig voelen. Daarom ontwikkelden wij de Beveiliger Plus: een professionele beveiliger met de uitstraling en vaardigheden van een gastvrouw of gastheer.

Beveiligingsdiensten met Beveiliger Plus

De Beveiliger Plus heet iedereen op een warme manier welkom. Deze specialist gaat graag met mensen om, luistert aandachtig, en stemt de dienstverlening af op individuele wensen en situaties.

De Beveiliger Plus heeft een proactieve houding en is veelzijdig inzetbaar. Naast  beveiliging horen ook de receptie, telefonie, postkamer en evenementen bij de skillset van de Beveiliger Plus. Onze medewerkers zijn van nature beleefd en hebben door de stijlvolle kleding van Suitsupply en LaDress een zeer nette uitstraling.

Vakbekwame beveiliger

De Beveiliger Plus is verantwoordelijk voor de beveiliging van het gebouw en de veiligheid van de mensen die er komen. Hij of zij houdt toezicht, voert toegangscontroles uit en loopt rondes. Door preventieve observatie wordt afwijkend en mogelijk gevaarlijk gedrag direct opgemerkt. Als het nodig is treedt de Beveiliger Plus adequaat op. Deze expert is BHV en AED gecertificeerd.

Meerdere functies integreren in één persoon zorgt voor een gestroomlijnde dienstverlening en levert uw bedrijf mogelijk een kostenbesparing op.

Technologie

Ons zelf ontwikkelde systeem Reporter biedt veel voordelen. De Beveiligers Plus hebben hun to-do lijst, leggen hun werkzaamheden vast en registreren incidenten en meldingen mee. Ze communiceren direct met elkaar en werken als één team. Op die manier bereiken onze specialisten meer. 

Het dashboard biedt u op ieder moment een volledig overzicht van de beveiligingsdiensten. Alles is realtime en objectief te volgen. Grafieken en tabellen maken ontwikkelingen en trends zichtbaar.

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Gerenommeerde organisaties profiteren al jaren van het uitbesteden van de beveiligingsdiensten aan bouwens&. Hun bezoekers en medewerkers richten zich volledig op de core business; wij nemen hen iedere zorg uit handen. Niet met traditionele beveiligers, maar met moderne Beveiligers Plus.