en English
b

Waar gastvrijheid en veiligheid elkaar ontmoeten.

Beveiligingsdiensten

Beveiligen is niet de enige taak van de moderne beveiliger. Vandaag de dag willen bezoekers en medewerkers zich welkom voelen. Daarom ontwikkelden wij de Beveiliger Plus: een professionele beveiliger met de uitstraling van een gastheer.

Beveiligingsdiensten met Beveiliger Plus

De Beveiliger Plus is een gastvrouw of gastheer die iedere bezoeker of medewerker hartelijk ontvangt. Deze specialist stapt graag op mensen af, luistert aandachtig, en stemt de dienstverlening af op individuele wensen en situaties.

Allround beveiliging

Daarnaast is de Beveiliger Plus een uiterst vakbekwame beveiliger. Hij is verantwoordelijk voor de beveiliging van het gebouw en de veiligheid van de mensen die er komen. De Beveiliger Plus houdt toezicht, voert toegangscontrole uit, en loopt open-, brand- en sluitrondes. Meerdere functies geïntegreerd in één persoon zorgen voor een gestroomlijnde dienstverlening en een besparing op de kosten.

Preventieve observatie

De Beveiliger Plus is BHV en AED gecertificeerd. Deze professional blijft op alle momenten alert en waakzaam. Door preventieve observatie wordt afwijkend en mogelijk gevaarlijk gedrag direct opgemerkt. Als het nodig is treedt hij adequaat op. Verstorende personen of situaties worden professioneel geneutraliseerd.

Beveiligingsdiensten en extra services

De Beveiliger Plus heeft een proactieve houding en is veelzijdig inzetbaar. Naast de beveiliging en receptie voelt deze professional zich thuis bij de telefonie, servicedesk en helpt hij graag tijdens evenementen. Onze medewerkers zijn flexibel, beleefd en werken strak in pak voor een nette uitstraling.

Klanten waar we trots op zijn

Wij willen van iedere klant een fan maken. Daarom gaan we een échte relatie met u aan en streven we telkens opnieuw naar het overtreffen van uw verwachtingen.

Organisaties als Van Doorne en het Prinses Máxima Centrum profiteren al jaren van het uitbesteden van de beveiliging aan bouwens&. Hun medewerkers en bezoekers richten zich volledig op de core business; wij nemen hen iedere zorg uit handen. Niet met traditionele beveiligers, maar met moderne Beveiligers Plus.