en English
b

Waar gastvrijheid en veiligheid elkaar ontmoeten.

Beveiligen is niet de enige taak van de moderne beveiliger. Vandaag de dag willen gasten, bezoekers en medewerkers zich welkom voelen. Daarom ontwikkelden wij de Security Host: een professionele beveiliger met de uitstraling van een gastheer.

Beveiligingsdiensten met Security Host

De Security Host is een gastvrouw of gastheer die iedere gast, bezoeker of medewerker hartelijk ontvangt. Deze specialist stapt graag op mensen af, luistert aandachtig, en stemt de dienstverlening af op individuele wensen en situaties.

Allround beveiliging

Daarnaast is de Security Host een uiterst vakbekwame beveiliger. Hij is verantwoordelijk voor de beveiliging van het gebouw en de veiligheid van de mensen die er komen. De Security Host houdt toezicht, voert toegangscontrole uit, en loopt open-, brand- en sluitrondes. Meerdere functies geïntegreerd in één persoon zorgen voor een gestroomlijnde dienstverlening en een besparing op de kosten.

Preventieve observatie

De Security Host is BHV en AED gecertificeerd. Als het nodig is treedt hij adequaat op. Deze professional blijft op alle momenten alert en waakzaam. Door preventieve observatie wordt afwijkend en mogelijk gevaarlijk gedrag direct opgemerkt. De Security Host signaleert verstorende personen of situaties meteen en escalaties worden professioneel geneutraliseerd.

Beveiligingsdiensten en extra services

De Security Host heeft een proactieve houding en is veelzijdig inzetbaar. Naast de beveiliging en receptie voelt deze professional zich thuis bij de telefonie, servicedesk, postkamer en helpt hij graag als huismeester. Onze medewerkers zijn flexibel, beleefd en werken strak in pak voor een nette uitstraling.

Klanten waar we trots op zijn

Wij willen van iedere klant een fan maken. Daarom gaan we een échte relatie met u aan en streven we telkens opnieuw naar het overtreffen van uw verwachtingen.

Organisaties als Van Doorne en het Prinses Máxima Centrum profiteren al jaren van het uitbesteden van de beveiliging aan bouwens&. Hun medewerkers, gasten en bezoekers richten zich volledig op de core business; wij nemen hen iedere zorg uit handen. Niet met traditionele beveiligers, maar met moderne Security Hosts.

Contact

Vraag een adviesgesprek of extra informatie aan

Johan Huizingalaan 400
1066 JS Amsterdam

Postbus 17474
1001 JL Amsterdam

Vragen? We helpen je graag verder.