en English
b
terug naar Nieuws

Janneke Vink nieuwe Finance Manager van bouwens&

20 december 2022

Het team van bouwens& is op 1 september uitgebreid met de kwaliteiten en ervaring van Finance Manager Janneke Vink. Zij wordt verantwoordelijk voor de financiële administratie. 

Sinds de fusie met Armonia van eind 2021 is bouwens& bezig zowel qua dienstenaanbod als qua klantenbestand uit te breiden. Dat is natuurlijk mooi, maar de onderneming wil haar opdrachtgevers wel dezelfde kwaliteit en continuïteit bieden die van haar verwacht mag worden. Daarom is bouwens& zowel op kantoor als op de vloer voortdurend op zoek naar de beste professionals. 

Janneke maakte al in 2018 kennis met bouwens&, maar koos er toen voor eerst de opleiding Business Controller te volgen. Eerdere ervaring deed zij op bij organisaties als Asito en Koen Pack. Nu is Janneke klaar voor de volgende stap en het team van bouwens& is er trots op dat zij die aan het Emmaplein in Amsterdam gaat zetten. Zelf zegt ze er dit over: “We gaan de administratie en alle bijbehorende processen verder optimaliseren, dat kan namelijk altijd nóg beter en klantgerichter!”