en English
b

Acht-in-één

terug naar Nieuws

The Office Host

21 september 2016

De Office Host van bouwens& integreert meerdere functies in een nieuw type hospitality professional. Bezoekers en medewerkers van bedrijven hebben het gevoel van een persoonlijke assistent en opdrachtgevers besparen flink op de kosten!

Wederom komt bouwens& met een vernieuwing binnen de zakelijke hospitality markt. De Office Host is een integratie van alle functies die bezoekers en medewerkers van kantoren een werkelijk welkom gevoel geven. Niet alleen ontvangt de Office Host eenieder met een oprechte glimlach en een hartelijke groet, deze specialist doet alles om bezoekers het gevoel van een vijfsterren beleving te geven.

Uiteraard worden de werkzaamheden afgestemd op de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Of het nu gaat om receptiediensten, beveiliging, vergadercentrum, barista-service, huismeesterschap, facility diensten, office management of management assistentie; alle combinaties van werkzaamheden zijn mogelijk. Doordat meerdere functies worden ondergebracht bij één persoon ontstaat een flexibele situatie die vaak leidt tot kostenbesparing en efficiëntie.

Bezoek de webspecial: www.theofficehost.nl.