en English
b
terug naar Nieuws

Eerste FM Nieuwjaarsborrel biedt (sterren)stof tot nadenken

9 februari 2023

Een Kinepolis-bioscoopzaal in Westfield Mall of The Netherlands, één van onze meest on-Nederlandse opdrachtgevers, vormde onlangs het ideale toneel voor onze eerste FM Nieuwjaarsborrel. Eregast André Kuipers zette het witte doek in voor een presentatie van formaat.

Op 19 januari luisterde een exclusief gezelschap van FM-beslissers uit uiteenlopende sectoren – van de advocatuur tot de foodservice – twee uur lang naar de astronaut, die honderduit vertelde over zijn ervaringen in de ruimte. Hij vergeleek ruimtestation ISS met de wereld van facility management, waarin duurzaamheid, een goede samenwerking en respect voor elkaar een grote rol spelen.  

Na de presentatie borrelde ook Kuipers gezellig mee, en werd er volop genetwerkt, gegeten en gedronken. Vooral de zalmblini, de romige pompoensoep en de groene asperges in parmezaanschuim vielen in de smaak. Ook werden geïnteresseerde genodigden door onze beveiligers rondgeleid in de bijzondere shopping mall.

Via onderstaand filmpje kunt u nog even terugblikken op de middag. We bedanken al onze gasten voor hun komst, en kijken nu al uit naar ons volgende event!