en English
b

Concierge en Lifestyle Services

Kwaliteit van leven

Onze concierge en lifestyle services maken het leven van mensen makkelijker. U  vindt in onze specialisten een persoonlijke assistent op de momenten dat u die goed kunt gebruiken. Denk aan het regelen van bloemen, stomerij, car wash, tickets, boodschappen, oppas, klusjesman, verhuis- en inpakservice en nog veel meer. 

Ons team van experts helpt net zo graag bij het organiseren van evenementen, diners en reizen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Wereldwijd actief, lokaal betrokken

Deze dienstverlening zijn wij ruim tien jaar geleden gestart in Londen. Inmiddels is de service ook beschikbaar in wereldsteden als Parijs en Dubai, en nu dus ook in de Benelux. 

Arbeidsvoorwaarde van topwerkgevers

Met concierge en lifestyle services laat u als werkgever zien dat u oog heeft voor de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers. Zij weten zich gesteund door een werkgever die tijd vrij maakt voor ambitie, rust en ontspanning. Uw bedrijf krijgt er productieve en tevreden medewerkers voor terug.

Meerwaarde voor vastgoedeigenaren

In multi-tenant kantoorgebouwen ontzorgen de concierge en lifestyle services  huurders en gebruikers.  Die helpende hand ondersteunt en verbetert de balans tussen werk en privé. Mensen glimlachen weer! Met tevreden huurders en gebruikers dragen wij bij aan het succes en de aantrekkingskracht van uw vastgoed.

Concierge en lifestyle services in residentiële gebouwen

Bewoners van high-end woongebouwen  krijgen met bouwens& concierge en lifestyle services die zijn afgestemd op hun persoonlijke wensen en voorkeuren.  Deze excellente dienstverlening  past bij de comfortabele levensstijl die bewoners van dergelijke locaties terecht verwachten.