en English
b

Receptiediensten 3.0

terug naar Nieuws

Vlindertuin bouwens& op Vakbeurs Facilitair

23 januari 2017

Woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 januari 2017 komt bouwens& naar de Vakbeurs Facilitair in de Jaarbeurs Utrecht. De landelijk opererende hospitality specialist uit Amsterdam lanceert hier de VisitorScore en presenteert, naast eenvirtual guest journey’, een heuse vlindertuin!

De Vakbeurs Facilitair is dé beurs op het gebied van facilitair management. In de Utrechtse Jaarbeurs komen 18.000 bezoekers en bijna 400 standhouders bijeen. Iedere editie weer worden volop nieuwe ontwikkelingen besproken en ervaringen over het vak uitgewisseld.

Bouwens& is uiteraard ook aanwezig. Zij presenteert in Utrecht haar visie op receptiediensten 3.0 en de steeds hechter wordende band tussen gastvrijheid en technologie. Tijdens een virtual reality experience op stand E4 kunnen alle bezoekers zelf ervaren hoe de perfecte guest journey er volgens bouwens& uitziet.

Ook kunnen bezoekers kennis maken met de laatste innovatie van bouwens&: de VisitorScore®. Deze nieuwe methode laat gasten de service in een kantoor direct beoordelen. Dit geeft meteen een helder beeld van hun overall beleving weer en genereert hiermee waardevolle informatie waarmee het facility management de dienstverlening onmiddellijk kan verbeteren.

Vlindertuin als metafoor voor verliefdheid op service

Bouwens& verrast de bezoekers met een bijzondere tractatie: een heuse vlindertuin die zomaar uit Artis verplaatst zou kunnen zijn. Hiermee onderstreept bouwens& haar motto “verliefd op service”. Het is immers verliefdheid die ‘vlinders in de buik’ geeft! Directeur Michael Bouwens: “Natuurlijk zijn zowel de VR-bril als de vlinders slechts illustraties van waar het bij ons om gaat. Wij geloven dat elke gast het beste verdient, waar hij ook binnenkomt. Wij laten deze dagen zien dat gastvrijheid en technologie onlosmakelijk met elkaar verbonden worden. Als hospitality specialist nemen wij hierin vanzelfsprekend het voortouw”.