en English
b
terug naar Nieuws

Bouwens& exclusief hospitality-partner van SAIL Amsterdam 2020

17 juli 2019

Bouwens& is exclusief partner van SAIL Amsterdam 2020. Tijdens het grootste nautische evenement ter wereld zijn ruim 50 hosts en hostesses van de onderneming - specialist in receptie- en beveiligingsdiensten - actief op vier hoofdlocaties van SAIL, waaronder SAIL-Village. Zo worden alle zakelijke gasten van deze 10e jubileumeditie van het evenement op een passende manier welkom geheten.

Het gespecialiseerde team van bouwens& - onder meer getraind in etiquette en hostmanship - is tijdens het megaevent verantwoordelijk voor ontvangst, verwelkoming, registratie en begeleiding. Michael Bouwens, directeur van bouwens&: “SAIL is een evenement dat heel Nederland verbindt. Het is een eer om bij te dragen aan een onvergetelijke ervaring van de miljoenen bezoekers.” Reineke Boot, directeur SAIL Event Partners: “SAIL is het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland. Met deze samenwerking waarborgen we een persoonlijke begeleiding van onze duizenden zakelijke gasten.”

SAIL Amsterdam 2020 vindt plaats van 12 t/m 16 augustus 2020.

Over bouwens&

Bouwens& is gespecialiseerd in hospitality services en biedt receptie- en beveiligingsdiensten voor onder andere kantoren, bedrijven, ziekenhuizen, residentiële complexen en winkelcentra. Onder het label The Hospitality Agency levert bouwens& hosts en hostesses voor high-end evenementen en bijeenkomsten.

Over SAIL Amsterdam 2020

SAIL Amsterdam 2020 wordt georganiseerd door Stichting SAIL Amsterdam (SSA) samen met SAIL Event Partners (SEP). In SEP hebben Stichting SAIL Amsterdam, Havenbedrijf Amsterdam en ACE Concepts & Events zich verenigd om ook deze tiende editie van SAIL Amsterdam tot een succes te maken. Kijk voor meer informatie op www.sail.nl, Facebook (facebook.com/sail.nl) of Instagram (SailAmsterdam2020, #SAIL2020).

https://bouwensen.nl
https://thehospitalityagency.com/

Foto Evert Bruinekool