en English
b

Referenties

bouwens& onderscheidt zich door de sterke focus op gastvrijheid, en de expertise die we hierin door de jaren hebben opgebouwd.

De passie voor persoonlijke dienstverlening mogen we laten zien bij gerenommeerde bedrijven en instellingen. Zij kunnen vertrouwen op een hechte samenwerking, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit. Lees hoe we dat doen.

Sinds 2010 ervaren gasten en medewerkers van FD Mediagroep, bekend van Het FD en BNR Nieuwsradio, gastvrije receptiediensten.

Lees meer

Het coronabeleid binnen advocatenkantoor Van Doorne is er primair op gericht om medewerkers te ontzorgen en tegelijkertijd de excellente dienstverlening aan cliënten te waarborgen.

Lees meer

In het splinternieuwe Prinses Máxima Centrum worden zorg en onderzoek op het gebied van kinderkanker samengebracht op één locatie.

Lees meer

Ziekenhuis OLVG vroeg bouwens& te helpen bij de dagelijkse ontvangst van duizenden patiënten, medewerkers en bezoekers. De 1,5 Meter Hosts zijn daarbij van grote toegevoegde waarde.

Lees meer

“Bouwens Chauffeursdiensten heeft geanticipeerd op een nieuwe realiteit. Zij zet nu de toon in de markt van hoogwaardig vervoer over de weg.”

Lees meer