b

Verhalen waar we trots op zijn.

Referenties

bouwens& onderscheidt zich door de sterke focus op gastvrijheid, en de expertise die we hierin door de jaren hebben opgebouwd.

De passie voor persoonlijke dienstverlening mogen we laten zien bij gerenommeerde bedrijven en instellingen. Zij kunnen vertrouwen op een hechte samenwerking, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit. Lees hoe we dat doen.

Nautadutilh loop

"In 400 Beethovenstraat hebben we echt een uitzonderlijk serviceniveau weten te bereiken. Mensen lopen met een glimlach naar buiten."

Lees meer
Foto prinses maxima centrum

In het splinternieuwe Prinses Máxima Centrum worden zorg en onderzoek op het gebied van kinderkanker samen gebracht op één locatie.

Lees meer
Nutricia research interieur

In dit vooruitstrevende onderzoekscentrum voor kindervoeding en de medische wereld is gastvrijheid dagelijks de doorslaggevende factor op weg naar succes.

Lees meer
Fd mediagroep amsterdam

Sinds 2010 ervaren bezoekers en medewerkers van FD Mediagroep, bekend van onder meer Het FD en BNR Nieuwsradio, gastvrije receptiediensten.

Lees meer
Dla piper

Middels Hospitality Hosts en Security Hosts mogen wij de topjuristen van dit internationale advocatenkantoor ondersteunen.

Lees meer