en English
b

Missie

Our mission is to create memorable experiences for your staff and visitors.

Ons bedrijf

Wij zijn bouwens&, uw hospitality en facility specialist.

Al bijna 100 jaar lopen wij als ondernemers voorop in onderscheidende persoonlijke dienstverlening. In 2003 begon een nieuwe generatie van de familie met Bouwens Chauffeursdiensten; de toonaangevende leverancier van directiechauffeurs.

Dit bedrijf groeide dankzij een focus op de beste mensen en slimme technologie uit tot bouwens&, dé specialist in hospitality en facilitaire dienstverlening. Met ons team van betrokken en ervaren professionals werken we elke dag aan het creëren van belevingen die uw medewerkers en bezoekers bijblijven.

Onze filosofie

Een bouwens& specialist staat altijd klaar en is van nature gastvrij. Zij zien bezoekers en medewerkers direct staan, luisteren oprecht en stemmen de dienstverlening af op hun wensen. Onze mensen genieten van elke glimlach die de deur uit loopt. Zo wordt uw succes ons succes!

Hospitality Academy

Om onze mensen ruimte te bieden voor persoonlijke ontwikkeling dagen wij hen graag uit. Binnen de Hospitality Academy bieden we trainingen, workshops en bijeenkomsten, zowel online als op locatie. Zo stimuleren wij hun talenten en kwaliteiten en ziet u op de vloer uitsluitend de meest hartelijke en effectieve specialisten.

Cultuur van innovatie

We zijn er trots op de facilitaire markt telkens te vernieuwen. Dit komt omdat we de mensen om ons heen voortdurend prikkelen om de dienstverlening van morgen beter, leuker en menselijker te maken.

Een goed voorbeeld is de Experience Score. Deze ontwikkelden wij om continu de tevredenheid van bezoekers en medewerkers objectief te meten. We horen van veel opdrachtgevers dat onze cultuur van innovatie een belangrijke reden is om met bouwens& samen te werken.

Management Team

Ons Management Team zorgt ervoor dat bouwens& de juiste stappen zet om voorop te blijven lopen in onderscheidende persoonlijke dienstverlening. Met onze teams van hospitality en facility professionals werkt zij elke dag aan een onvergetelijke ervaring. Voor onze opdrachtgevers en hun gasten en medewerkers, onze partners en onze collega’s.

Michael Bouwens

CEO & Founder

06-42623210

Tessa de Grijff

COO

06-29591788

Katinka Haeck-Lemmen

CCO

06-28825511