en English
b
terug naar Nieuws

Armonia neemt Receptel over

5 december 2022

Armonia Group neemt Receptel, marktleider in hospitality en receptiediensten in België, over. Receptel bestaat sinds 2000 en was eigendom van RGF Staffing.

Armonia Group, opgericht in 1974 in Parijs door Patrick Thélot, is een internationale leider in de markt van hospitality en facility management. Het is vandaag de dag nog steeds een familiebedrijf. Michael Bouwens, Managing Director bij Armonia Benelux, is blij met de overname: "Receptel is een zeer bekend merk en een gerenommeerde leverancier van hospitality en receptiediensten in België. Deze deal stelt Receptel in staat om te blijven groeien en nog succesvoller te worden. Wij gaan verder investeren in technologie en apps, en het personeel van Receptel meer opleidings- en ontwikkelingskansen bieden. Het merk en de cultuur van Receptel - en alles wat dit mooie bedrijf uniek maakt - blijft behouden. De komende jaren willen we samen het dienstenaanbod verder ontwikkelen."

Met een jaarlijkse omzet van 10 miljoen euro telt Receptel 250 frontoffice- en facilitaire specialisten die actief zijn bij 150 klanten in heel België. Caroline Saeremans, Business Unit Manager bij Receptel, blijft samen met de rest van het team aan het bedrijf verbonden. Saeremans: "Ik vind het fantastisch om met de mensen van Armonia samen te werken. Met deze overname treedt Receptel toe tot een sterke internationale familie van gelijkgestemde bedrijven, elk gespecialiseerd in hospitality en facilitaire dienstverlening. Wat ons allen verbindt is de focus op klanttevredenheid, excellente service en de persoonlijke samenwerking. De overname biedt Receptel nieuwe kansen voor zowel klanten als medewerkers."

Katty Scheerlinck, CEO bij RGF Staffing Belgium, licht toe: "In de afgelopen 20 jaar is Receptel uitgegroeid tot de marktleider in hospitality en receptiediensten in België, met een sterk team en een divers klantenbestand. We zijn blij dat Receptel met de overname door Armonia verder kan groeien, dankzij de investeringen en expertise van een internationale organisatie met hospitality en facility management als core business."

Over Armonia

Armonia is een specialist in hospitality en facility management. De onderneming heeft 16.000 mensen in dienst en bedient 4.500 klanten in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De jaarlijkse omzet bedraagt 350 miljoen euro. Haar portfolio omvat diverse sectoren en branches, met topmerken als BNP, Estée Lauder, LVMH, Renault en Société Générale. Het Belgische merk van Armonia heet voortaan ‘Receptel’.

Over RGF Staffing

RGF Staffing Belgium is een toonaangevende HR-dienstverlener op de Belgische markt met werkmaatschappijen Unique, Start People, Bright Plus, USG Professionals en Solvus. RGF Staffing Belgium maakt deel uit van RGF Staffing, een van de grootste HR-dienstverleners en -technologiebedrijven ter wereld, met activiteiten in Azië-Pacific, Europa, Japan en Noord-Amerika. Elke dag gaan meer dan 350.000 mensen aan het werk via de gespecialiseerde merken van het RGF Staffing netwerk.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Katinka Haeck-Lemmen
CCO bij bouwens&, een merk van Armonia
+31 (0)6 2882 5511
katinka@bouwensand.com