en English
b
terug naar Nieuws

Kerst in veranderlijke tijden

22 december 2021

Natuurlijk is alles altijd in beweging en blijft niets ooit hetzelfde. Toch zijn we het er waarschijnlijk allemaal over eens dat de samenleving momenteel buitengewoon onvoorspelbaar is.

Desondanks willen wij deze Kerstboodschap graag gebruiken om onze dankbaarheid uit te spreken voor wat er wél goed gaat en voor wat wél mogelijk is.
 
Ondanks alle uitdagingen van de afgelopen twee jaar zijn wij in december gefuseerd met de Belgisch-Luxemburgse tak van Armonia. Samen met deze wereldwijd opererende specialist in hospitality en facilitaire dienstverlening vormen wij vanaf nu een slagkrachtige combinatie in de Benelux. Daarom zien wij de toekomst zeer positief tegemoet.
 
Maar we blikken ook terug en beseffen dat deze mijlpaal nooit zou zijn bereikt zonder de inzet en het talent van al onze medewerkers. Daarbij denken we ook aan het begrip en geduld van hun en onze eigen families en gezinnen. Je gesteund voelen door de ander, op het werk en thuis, is een onvervangbare rijkdom!
 
Volledige toewijding aan klanten, collega’s en partners valt of staat zoals bijna alles in het leven met een goede gezondheid. Iets dat niet vanzelfsprekend is, zeker niet voor kankerpatiënten. Daarom zetten wij ons rond de Kerst traditiegetrouw extra in voor de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Als vaste Zakenvriend van KWF en donateur van de Prinses Máxima Centrum Foundation maken wij in december een extra gift over en roepen iedereen op dit indien mogelijk ook te doen.
 
Zo kun je bijvoorbeeld een lampion doneren voor de actie Nederland Geeft Licht van KWF, of via hun website op een andere manier bijdragen aan het fantastische werk van deze organisatie.
 
Wij danken jou hartelijk voor je interesse in bouwens& en wensen jou en iedereen in jouw omgeving een liefdevolle Kerst en een gezond en betekenisvol 2022.

 

Michael Bouwens    Tessa de Grijff    Katinka Haeck-Lemmen