nl Nederlands
b

News

blog

Afschaffen BPM-teruggave: moeten we dat laten gebeuren?

Vanaf 1 januari 2020 haalt de overheid een streep door de teruggave van BPM voor auto’s die worden gebruikt voor personenvervoer of - meer specifiek - directievervoer. Een ingrijpende maatregel die opmerkelijk genoeg nog op weinig aandacht kan rekenen, in de media en in de markt.

blog

"Schiphol laat beveiligers in de kou staan"

Security Management, onafhankelijk platform over professionele beveiliging, publiceerde een opiniestuk van Michael Bouwens over de onenigheid tussen Schiphol en de FNV over de eisen voor aanbesteding van de beveiliging op de luchthaven. "Welke luchthaven wil erom bekend staan dat veiligheid er géén topprioriteit is?"

bouwens& summer party #4 a'dam toren 2019

...

blog

Invisible, yet noticeably present

Beveiligers brengen rust, vaak zonder dat dit direct wordt opgemerkt. Het is wat Michael Bouwens betreft één van de kenmerken van een professionele beveiliger: je voelt dat hij of zij aanwezig is, zonder dat je je daar echt bewust van bent.

bouwens& Booking.com

"De kracht van samenwerking. Dat is waar het &-teken in onze bedrijfsnaam voor staat. Samen met Booking.com zorgen we voor ...

blog

Belangstelling voor de mens, ook achter het stuur

Net als de rest van Nederland schrok ik van de berichtgeving over het grote aantal - soms dodelijke - ongevallen waar Uber-chauffeurs bij betrokken zijn. Een belangrijke oorzaak lijkt de grote werkdruk te zijn waar de chauffeurs permanent aan blootstaan. Zij worden geacht zo efficiënt mogelijk te werken, daarbij geholpen door de Uber-app.

blog

Visitor registration at the reception

It’s important to work with a system that keeps track of who is in the office at all times. Sander van Breukelen, Security Manager at bouwens&, explains why he thinks that visitor registration is always useful.