nl Nederlands
b

Welcome at bouwens&

Every day, we aim to offer our clients a unique experience. Our people are natural hosts: truly and sincerely friendly, and always ready to help or assist. We are in love with service!

1,5 Meter Host

Specialist voor een veilige en verantwoorde omgeving.

De 1,5 Meter Host is een gecertificeerde host die op plekken waar veel mensen samenkomen zorgdraagt voor een veilige en verantwoorde omgeving.

Lees verder

Coronavirus en beveiliging

COVID-19 zorgt wereldwijd voor grote uitdagingen, ook op het gebied van beveiliging.

Organisaties die te maken hebben met een nieuwe realiteit zijn onder andere ziekenhuizen, zorginstellingen, supermarkten en kantoren.

Lees verder

Our testimonials

Nautadutilh loop

"In 400 Beethoven Street we really managed to achieve an exceptional level of service. People walk out with a smile."

Read more
Foto prinses maxima centrum

In the brand-new Princess Máxima Center care and research in the area of childhood cancer are brought together in one location.

Read more
Fd mediagroep amsterdam

Since 2010 guests and employees of FD Mediagroep, well known from Het FD and BNR Nieuwsradio, have been experiencing hospitable reception services.

Read more

News

blog

#3 - Solidarity

Het is in uitdagende tijden dat je mensen écht leert kennen. In termen van samenwerking en partnerschap gebeuren er momenteel dan ook interessante dingen.

News

Update coronavirus

COVID-19 - ook wel het nieuwe Corona virus - heeft wereldwijd enorme impact. Wij volgen ontwikkelingen met betrekking tot deze uitbraak op de voet.

blog

#2 - Semper paratus

Het is niet overdreven te zeggen dat de voorwaarden om succesvol te zijn als ondernemer mij met de paplepel zijn ingegoten. Let wel: met succesvol bedoel ik niet het behalen van een bepaalde financiële status, aanzien of positie. Voor mij betekent...

blog

#1 - Make Your Bed

Een van de kenmerken van deze tijd is zonder twijfel dat we ongeduldiger zijn dan ooit. Alles moet snel. Alles moet nu. Als we iets willen aanschaffen willen we het niet alleen in twee minuten online kunnen vinden, maar het moet ook binnen een dag in huis zijn. Lukt dat niet...