nl Nederlands
b

Welcome at bouwens&

Every day, we aim to offer our clients a unique experience. Our people are natural hosts: truly and sincerely friendly, and always ready to help or assist. We are in love with service!

Uitbesteding van uw hospitality- en receptiediensten

Nu is het moment!

Covid-19 heeft in de zakelijke wereld het belang van werken op afstand voorgoed bewezen. Onze manier van werken zal in de toekomst dan ook blijvend veranderen. Hierdoor heeft het kantoor een andere rol: de focus verschuift van werkomgeving naar ontmoetingsplek.

U wilt klanten en werknemers binden en boeien. Daarvoor dient de service in uw kantoor van aankomst tot vertrek uitmuntend te zijn. Kies daarom nu voor uitbesteding van uw front-of-house dienstverlening aan bouwens&. Wij zijn marktleider en innovator in hospitality- en receptiediensten en creëren graag voor u een beleving met de wow-factor.

Lees verder

Our testimonials

Nautadutilh loop

"In 400 Beethoven Street we really managed to achieve an exceptional level of service. People walk out with a smile."

Read more
Foto prinses maxima centrum

In the brand-new Princess Máxima Center care and research in the area of childhood cancer are brought together in one location.

Read more
Fd mediagroep amsterdam

Since 2010 guests and employees of FD Mediagroep, well known from Het FD and BNR Nieuwsradio, have been experiencing hospitable reception services.

Read more

News

bouwens& multi-tenant gebouwen

Tessa de Grijff is COO bij bouwens&, specialist op het gebied van hospitality- en beveiligingsdiensten. Zij vertelt over het bijzondere karakter ...

bouwens& outsourcen receptiediensten

Eva Varenina is Manager Operations bij bouwens&, marktleider in hospitality- en receptiediensten. Zij vertelt over de voordelen van het outsourcen van ...

bouwens& beveiliging in de zorg

Sander van Breukelen is Security Manager bij bouwens&, marktleider in hospitality- en beveiligingsdiensten. Bouwens& is onder meer actief in het ...