en English
b

Facility Management

Binnen facility management van bouwens& komen alle aspecten samen die nodig zijn voor een unieke bezoekerservaring en een optimale facilitaire verzorging. We bieden oplossingen op maat, met een herkenbare, vriendelijke uitstraling. Vanuit een full-service mentaliteit ondersteunen we het hart van uw organisatie, zodat al uw kernprocessen soepel en efficiënt verlopen.

Facility management en hospitality in één: het beste uit twee werelden!

De komst van het ‘hybride werken’ heeft geleid tot veranderende facilitaire behoeftes. De toekomst vraagt om een flexibele dienstverlening, waarin facility en hospitality samenkomen. Of het nu gaat om facility management binnen zorginstellingen, in musea of op kantoor, wij richten onze dienstverlening op meer dan alleen gebouwbeheer: wij streven naar het creëren van ervaringen. “Bij bouwens& vragen we onszelf elke dag opnieuw af wat kunnen we doen om de verwachtingen van de klant nog verder te overtreffen. Hoe kunnen we de guest journey nog onvergetelijker maken, en de facilitaire ondersteuning nog verder optimaliseren?”

Total Experience Facility Management

We leven in een economie waarin beleving steeds centraler staat. Bij bouwens& zit toekomstgerichte Total Experience Facility Management in het DNA. We onderzoeken nauwkeurig wat de behoeften zijn van het management en de medewerkers van onze klanten, en hoe we specifiek op hun locatie invulling kunnen geven aan de optimale guest journey. Partners die zorgeloos ondernemen en hun eigen dienstverlening uitvoeren - daar worden wij blij van. We bieden volledig maatwerk voor de volgende diensten:

 • Integrated Facility Management (IFM)
 • Receptiediensten
 • Beveiligingsdiensten
 • Meeting Room Management
 • Servicedesk Management
 • Business Support
 • Conciërge en Lifestyle Services
 • Event Support
 • Schoonmaakdiensten
 • Handyman en Gebouwbeheer

Integrated Facility Management

Organisaties moeten zowel de guest journey als de tevredenheid en productiviteit van medewerkers waarborgen om goed te kunnen blijven functioneren. Bouwens& helpt hierbij. Dit doen we met het Integrated Facility Management concept. Wij coördineren en faciliteren alle gewenste facilitaire oplossingen met één vast contactpersoon als aanspreekpunt. Onze opdrachtgevers profiteren hierdoor van de hoogst mogelijke betrokkenheid, kosten- en tijdsefficiëntie, duidelijkheid, overzichtelijkheid, betrouwbaarheid en continuïteit. Facility management van bouwens& is meer dan alleen gebouwonderhoud of facilitair beheer. We bieden een op maat gemaakt facilitair programma. Of het nu gaat om de gastervaring of het hybride werken, we boeken succes door toegewijde en deskundige servicemedewerkers in te zetten die zich richten op het bieden van een hoogwaardige customer experience.

Voordelen van bouwens&

Hoe kunnen we u helpen om bedrijfsprocessen efficiënter en duurzamer te ondersteunen? Het antwoord ligt in geïntegreerd facility management. Met deze oplossing heeft u slechts één partner nodig voor een breed scala aan facilitaire en hospitality diensten. Hierdoor kunt u meer bereiken, terwijl u de kwaliteit en duurzaamheid behoudt. Alles wat uw bedrijf nodig heeft op het gebied van facility en hospitality wordt gecoördineerd en uitgevoerd door één team. We staan voor:

 • hospitality in alle diensten: het hoogste niveau van gastvrijheid en service;
 • maatwerk hospitality en facility vanuit de specifieke wensen en behoeften van uw organisatie;
 • flexibiliteit en snelle schakeling bij veranderende wensen of behoeften;
 • één contactpersoon die uw organisatie en de diensten goed begrijpt;
 • managementinformatie en SLA met specifieke KPI’s;
 • ieder half jaar een kennissessie voor het delen van expertise, trends en ontwikkelingen;
 • employer-of-choice voor kandidaten en medewerkers;
 • langdurig partnership tussen uw bedrijf, ons management en de medewerkers van bouwens&.

Bouwens& is een strategisch partner die streeft naar het bieden van een high-end dienstverlening binnen duurzame samenwerkingsverbanden. Onze missie is om te ontzorgen en bijzondere hospitality ervaringen te bieden. We willen niet zomaar herhalen wat we altijd al deden, maar gaan voor vooruitgang, en zijn altijd op weg naar the next level in hospitality en facilitaire dienstverlening. Verwacht u meer dan standaard facilitaire of hospitality oplossingen? Neem dan contact op. Wij staan voor u klaar om uw facility management tot in de puntjes te verzorgen.

Voor meer informatie over Facility Management, bekijk de veelgestelde vragen van bouwens&.