en English
b

Hospitality services

Hospitality services: van ‘ontmoetingsomgeving’ naar ‘kwaliteitsomgeving’

Optimale klantbelevingen faciliteren, dat is waar wij van bouwens& goed in zijn. Met onze high-end hospitality services helpen we het service-, gastvrijheids- en veiligheidsniveau binnen organisaties aanzienlijk te verhogen. In onze ogen mogen medewerkers óók gezien worden als gasten, want een gastvrije omgeving zorgt voor een prettige werkomgeving – en een hogere tevredenheid over de hele linie.

Het nieuwe werken vraagt om hospitality services

Met zakelijke ontmoetingen die vaker dan ooit online plaatsvinden, is de huidige (arbeids)markt op z’n minst uitdagend te noemen. Daarnaast moeten werkgevers flink concurreren om de beste mensen aan te trekken; als kandidaten al de moeite nemen om persoonlijk te komen solliciteren (of de baan daadwerkelijk aannemen) koesteren ze hun verwachtingen die stukken hoger zijn dan vroeger. Ontmoetingen moeten daarom waardevol zijn. 

Hoe creëer je een omgeving waar medewerkers, gasten én zakelijke relaties zich welkom, veilig en gezien voelen? Dat doen wij met onze hoogwaardige diensten, van Integrated Facility Management (IFM) en Business Support tot Conciërge & Lifestyle Services.

Hospitality services voor een blijvende indruk

Wat vinden relaties en medewerkers van een organisatie? Elk contactmoment kan leiden tot een positief óf negatief oordeel, met een aanzienlijke impact op (klant)tevredenheid en loyaliteit. Het vergroten hiervan is mogelijk met de methode die we in ons vakgebied ‘hospitality services’ noemen. Het verbeteren van ontmoetingslocatie en het transformeren naar kwaliteitslocatie - plus het onderhouden en bewaken daarvan - is precies waar we bij bouwens& goed in zijn.

Onze hospitality services

  • Integrated Facility Management: onze maatwerk facility- en hospitality services sluiten aan op de wensen en behoeften van uw specifieke organisatie.

  • Receptiediensten en meeting room support: een ontmoeting op uw zakelijke locatie start meestal niet met uzelf, maar met de manier waarop de ontvangstmedewerker uw gasten begroet. De receptionisten van bouwens& zijn getraind op het bieden van een hoogwaardige gastbeleving, die niet stopt na de begroeting. 

  • Beveiligingsdiensten: onze Beveiligers Plus en Security Hosts, met de uitstraling en vaardigheden van een gastvrouw of gastheer, waarborgen de veiligheid én bewaken het gewenste hospitalityniveau. 

  • Conciërge en Lifestyle Services: de ontzorging door een persoonlijke assistent, waar en wanneer dit nodig is. Onze conciërges, lifestyle en hospitality services zijn erop gericht het leven van mensen gemakkelijker te maken.

  • Event Support: de evenementen die u organiseert verdienen de beste hospitality services, waar ze ook plaatsvinden. Volgens een maatwerkconcept zorgen de gastheren en gastvrouwen van bouwens& dat u zich geen zorgen hoeft te maken over service en veiligheid.  

  • Schoonmaakdiensten: de onmisbare service voor een hygiënische werkomgeving.

  • Handyman en gebouwbeheer: onze service voor alles waarbij reparerende en technische handen gewenst zijn.

Mensenwerk, ondersteund door technologie

Hospitality services ontstaan door én voor mensen. Om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn, selecteren we niet alleen de beste talenten, maar omarmen we ook technologische innovatie, en wel in de vorm van het platform‘Arrived@’. 

Dit door bouwens& ontwikkelde platform stelt ons in staat om in te spelen op de behoeften van onze opdrachtgevers. Doel? Het overtreffen van verwachtingen en anticiperen op klantbehoeften nog voordat deze ontstaan. Zonder dat deprivacy in het geding komt, stelt Arrived@ ons in staat om patronen te herkennen. Hierdoor zijn we in staat om service, veiligheid en gastbeleving naar een nog hoger niveau te tillen.

Voor meer informatie over hospitality services, bekijk de veelgestelde vragen van bouwens&.

Bouwens&

Bouwens& staat voor een hoogwaardige dienstverlening, die aansluit op de facilitaire behoefte van onze opdrachtgevers. Daar stopt het niet. Want waar ontwikkelingen zijn, groeien wij mee. Wij streven ernaar onze diensten en processen voortdurend te verbeteren. Zo bieden we hospitality services die voldoen aan het hoogste niveau.

Bent u benieuwd naar de betekenis van onze hospitality services voor uw organisatie? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak. Wij ontmoeten u graag op uw of onze locatie.