en English
b

Facility management Amsterdam

De samenwerking aangaan met bouwens& op het gebied van facility management in Amsterdam is de ideale kans om een allesomvattende onderscheidende service te creëren. Niet alleen waar het aankomt op het organiseren en stroomlijnen van de dagelijkse uitvoering van de facilitaire dienstverlening binnen een bedrijf, maar ook als het gaat om de inhoudelijke, kwalitatieve kant. Onze mensen bouwen sterke relaties op met de werknemers van een bedrijf en hun gasten. Zij kennen hun wensen en voorkeuren en weten hoe zij hierop moeten inspelen. Door de integratie van elementen uit de wereld van hospitality bieden we de meest persoonlijke service in facility management.

Facility management Amsterdam met integratie van gastvrijheid

Met onze oorsprong in Amsterdam bepaalt bouwens& de norm in facility management in de hoofdstad. In Amsterdam bieden wij geïntegreerd facility management, ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen. Naast ‘hospitality’ is ‘flexibiliteit’ een kernwoord dat hoort bij onze dienstverlening. Of het nu gaat om facility management in Amsterdam binnen de zakelijke markt, voor zorginstellingen of musea: we richten ons op meer dan het gebouw en de mensen die er komen. Het zit in ons DNA om een bijdrage te leveren aan de groei van onze opdrachtgevers. Hoe kunnen we de gastvrijheidsbeleving verbeteren en de facilitaire diensten perfectioneren, ongeacht het segment waarin onze opdrachtgevers actief zijn? Vandaag, morgen en altijd.

Servicebeleving binnen facility management

De huidige “experience economy” vraagt om facilitaire dienstverlening die niet simpelweg uitvoerend is. Bij bouwens& geloven we in belevingsgericht facility management. In een facilitaire ondersteuning die niet alleen naadloos aansluit op de wensen en behoeften van werknemers en gasten, maar ook op de bedrijfsdoelen. Om dit te bereiken leveren we maatwerk in facilitaire oplossingen, die kunnen bestaan uit:

  • business support, zoals office management, secretariaat en managementondersteuning.

Integrated facility management Amsterdam

Integrated Facility Management gaat verder. Het is een oplossing waarbij alle aspecten van facilitaire dienstverlening - van management, aansturing, uitvoering tot evaluatie - worden samengebracht. Met een facility manager van bouwens& als uw vaste contactpersoon wordt het gehele proces gewaarborgd. Zo ontstaat een hoogwaardige en efficiënte facilitaire dienstverlening.

Bij bouwens& werken professionele en betrokken mensen die opdrachtgevers veel tijd en kosten besparen. Opdrachtgevers ervaren overzichtelijke en betrouwbare diensten met het hoogste niveau van gastvrijheidsbeleving. Iedere medewerker van bouwens& is specialist binnen de grenzen van zijn eigen vakgebied, maar denkt en ondersteunt buiten de kaders. Op die manier lopen de verschillende facilitaire diensten, zoals receptie, beveiliging en schoonmaak, naadloos in elkaar over. Onze mensen beschikken allen over het hospitality DNA; ze staan klaar om een uiterst persoonlijke service te leveren, gericht op een optimale gastvrijheidsbeleving.

Voordelen van facility management in Amsterdam van bouwens&

Voor facility management in Amsterdam zijn wij een lokale mede-ondernemer. Net als veel van onze opdrachtgevers bewegen we ons in een markt waar het leveren van kwaliteit het verschil maakt. Een van onze krachten is het bieden van een helder antwoord op facilitaire vraagstukken. Dit doen we onder andere met geïntegreerd facility management. Deze aanpak zorgt ervoor dat u voor al uw facilitaire en hospitality behoeften slechts één partner nodig heeft. 

Ons team organiseert alles wat uw organisatie nodig heeft op het gebied van facilitaire ondersteuning, zoals receptiediensten en beveiliging. We stellen onszelf als doel om taken en zorgen uit handen te nemen en een uitzonderlijke gastvrijheidsbeleving te creëren. Hierbij streven we voortdurend naar innovatie en verbetering.

Hoe kunnen wij u helpen? Wij praten graag tijdens een persoonlijk gesprek met u over de wensen en behoeften van uw bedrijf. Ervaar het verschil tussen facility management zoals u het momenteel kent en de high-end gastvrijheidsbeleving door bouwens& in Amsterdam.