en English
b

Facilitaire dienst

Met de hospitality-gedachte als uitgangspunt

Deze dienst is een ondersteunende dienstverlening waarbinnen tal van services passen. Het doel van facilitaire dienstverlening is het vereenvoudigen van de dagelijkse activiteiten binnen organisaties. Bij bouwens& pakken we dit servicegericht aan: de totale klantbeleving staat centraal. Onze maatwerk facilitaire diensten maken de werkdagen van onze opdrachtgevers, hun medewerkers én hun gasten een stuk aangenamer. 

Dankzij onze expertise in hospitality services en facility management hebben we een unieke facilitaire dienst ontwikkeld. Met deze dienst werkt u volgens het 'one face to the customer'-principe voor uw dagelijkse behoeften. U heeft één vast aanspreekpunt bij bouwens& die u ontzorgt in aansturing en regelt dat alle benodigde acties van begin tot eind worden uitgevoerd.

Facilitaire dienst, gericht op continuïteit en beleving

Onze facilitaire dienstverlening richt zich op het bieden van continuïteit, veiligheid en de gastvrijheid. In allerlei sectoren ondersteunen we onze opdrachtgevers bij het bereiken van hun doelen. Speelt naast invulling van facilitaire ondersteuning ook het optimaliseren en bewaken van de gastbeleving een rol in uw organisatie? Dan kunnen wij veel voor u betekenen. Van security host tot handyman: er staat een uitgebreid team voor u klaar om u te ontzorgen met taak-specifieke diensten.

  • Integrated Facility Management (IFM): onze fullservice en maatwerk hospitality service die aansluit op specifieke facility-wensen van uw organisatie.

  • Conciërge en Lifestyle Services: de ontzorging door een persoonlijke assistent, waar en wanneer nodig.

  • Schoonmaakdiensten: de onmisbare service voor een hygiënische werkomgeving.

  • Handyman en gebouwbeheer: onze service voor wie behoefte heeft aan reparerende en technisch kundige handen.

Facilitair management: de ruggengraat van uw onderneming

Van een oprechte glimlach waarmee uw bezoekers worden verwelkomd tot technische ondersteuning en schoonmaakdiensten: het invullen (of juist achterwege laten) van facilitaire diensten heeft invloed op de beleving. En daarmee op de kwaliteits- en tevredenheidsscores die u ontvangt van medewerkers en zakelijke relaties. Op dagelijkse basis streven we ernaar om met op maat gemaakte facilitaire ondersteuning kwaliteit en tevredenheid te waarborgen.

Integrated Facility Management

IFM (Integrated Facility Management) is hét antwoord op de groeiende vraag naar faciliteitenbeheer door één partij. Wij zijn de eerste facilitaire hospitality specialist in Nederland die IFM in de praktijk brengt. Hoogwaardige hospitality services combineert bouwens& met uitgebreide facilitaire diensten. Zo bieden we op maat gemaakte facilitaire oplossingen. Dit stelt bedrijven in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten terwijl wij voor alle faciliteiten zorgen.

Conciërge en Lifestyle Services

Met onze services heeft u een persoonlijke assistent die zich niet alleen bezighoudt met gebouwbeheer. Onze experts kunnen alles regelen wat u afleidt van een vlotte werkdag. Denk aan het organiseren van diners of evenementen, het ophalen van kleding bij de stomerij, koeriersdiensten, het regelen van cadeaus voor jubilarissen, het herinrichten van uw kantoor, het regelen van tickets, het uitlaten van de hond, het verzorgen van bloemen of het aanvullen van de koelkast voor uw volgende lunchvergadering... De mogelijkheden zijn eindeloos.

Schoonmaakdiensten

Bij bouwens& streven we naar duurzaamheid en kwaliteit op elk gebied. Onze schoonmaakservice is ontworpen omeen hoge tevredenheid te bereiken zonder schade aan het milieu. We geloven namelijk dat het bijdragen aan een aangename omgeving verder gaat dan alleen de werkplek.

Handyman en gebouwbeheer

Bouwens& is een betrokken partner die met passende facilitaire diensten bijdraagt aan een vlotte bedrijfsvoering. Met onze handige handyman- en gebouwbeheerdiensten hoeft u zich geen zorgen te maken over technische of kleine bouwkundige werkzaamheden. Of het nu gaat om het vervangen van verlichting, het afstellen van bureaus op de juiste hoogte, het repareren van een klemmende deur of het aansluiten van een beamer: onze experts zorgen ervoor dat het voor elkaar komt.

Bent u benieuwd wat bouwens& hospitality services voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak. Wij ontmoeten u graag op uw of onze locatie. Voor meer informatie over onze facilitaire diensten, bekijk de veelgestelde vragen van bouwens&.