en English
b

Facilitaire dienstverlening in Amsterdam met een persoonlijke touch

Bij bouwens& zijn we ervan overtuigd dat facilitaire dienstverlening altijd nóg beter kan. Ook bij veel bedrijven in Amsterdam. Wij combineren facilitaire dienstverlening met de hospitality gedachte, waardoor onze diensten in Amsterdam naadloos aansluiten bij de behoeften van zowel bedrijven als werknemers en gasten. Zo ontwikkelden we een uitgebreid scala aan facilitaire diensten om positieve ervaringen op de werkvloer te stimuleren – niet alleen voor uw teams, maar ook voor uw gasten en zakelijke relaties.

“Gastvrijheid vormt de kern van alles wat we doen bij bouwens&. Wij leveren diensten die echt om mensen draaien. De kracht van bouwens& ligt in onze persoonlijke touch, die onze facilitaire dienstverlening uniek en high-end maakt.”
Michael Bouwens, CEO en oprichter van bouwens&

 

Facilitaire dienstverlening in Amsterdam met gastvrijheidsbeleving

Als pionier in de markt van facilitaire dienstverlening zet bouwens& vanuit de hospitality gedachte de standaard op het gebied van facilitaire diensten in Amsterdam. We streven ernaar om meer te zijn dan alleen een dienstverlener voor de werknemers, gasten en zakelijke relaties van opdrachtgevers; we zien onszelf liever als een partner die luistert en met maatwerk tot de beste oplossingen komt. Onze dienstverlening gaat verder dan het praktisch uitvoeren van opdrachten en taken; het gaat ons om het bieden van waarden die mensen direct kunnen ervaren. Vanuit ons hospitality-DNA leveren we een bijdrage aan een fijne sfeer en positieve gastvrijheidsbeleving voor iedereen binnen de organisatie.

Meerwaarde van high-end facilitaire diensten

Facilitaire dienstverlening in Amsterdam van bouwens& stopt niet bij ondersteunende diensten als receptiediensten, beveiliging en schoonmaak. Onze high-end facilitaire dienstverlening is ontwikkeld met het doel een uitzonderlijke gastvrijheidsbeleving te creëren. Dit is wat bouwens& onderscheidt. Door gastvrijheid te verweven met facilitaire dienstverlening leveren we maatwerk - essentieel in een diverse stad als Amsterdam, waar elke organisatie uniek is. Heeft uw organisatie meer nodig dan een standaardoplossing? Dan bieden wij op maat gemaakte facilitaire diensten die perfect aansluiten bij uw situatie en bedrijfscultuur.

Facilitaire dienstverlening van het hoogste niveau

Deelt u onze overtuiging dat uitmuntende facilitaire dienstverlening een grote bijdrage levert aan zowel een positief verloop van bedrijfsprocessen als aan het imago van de organisatie? Wilt u de gastvrijheid binnen uw organisatie naar een hoger niveau tillen, en zoekt u een partner die dit kan realiseren? Met ruim 20 jaar ervaring en onze roots diep in Amsterdam staat bouwens& klaar als uw toegewijde partner voor hoogwaardige facilitaire dienstverlening in Amsterdam. Hoe kunnen wij úw organisatie van dienst zijn?