en English
b

Ontdek de facilitaire dienstverlening van bouwens&

Bij bouwens& geloven we dat facilitaire dienstverlening facilitaire dienstverlening beter kan. Door écht aan te sluiten bij de behoeften en de waarden van organisaties en mensen, kunnen we een breed dienstenpakket aanbieden, stuk voor stuk met hospitality als voortstuwende kracht.
Bouwens& is de eerste facilitaire hospitality specialist van Nederland. In al onze diensten proef je ons vertrouwen in de kracht van hospitality.

“Hospitality zit in ons DNA. Ons hart klopt voor diensten van mens tot mens. Het fundament van bouwens& is dan ook de persoonlijke touch, voor de beste ervaringen.”
Michael Bouwens - CEO & Founder bouwens&

Bouwens& facilitaire dienstverlening en hospitality management

Bij bouwens& geloven we dat optimale facilitaire dienstverlening essentieel is voor het succes van organisaties en de groei van mensen. Als alles op facilitair gebied goed is geregeld, voelt iedereen zich ondersteund, en kunnen ze sneller groeien. We ontzorgen onze klanten door facilitaire activiteiten te organiseren en op maat uit te voeren. We maken gebruik van Integrated Facility Management, en werken met één team en aanspreekpartner op uw locatie. Ook uw organisatie is bij bouwens& aan het juiste adres voor een optimale en complete dienstverlening op facilitair gebied. Bij u kan bouwens& het volgende verzorgen:

  • Integrated Facility Management (IFM)
  • Receptiediensten
  • Beveiligingsdiensten
  • Meeting Room Management
  • Servicedesk
  • Business Support
  • Conciërge en Lifestyle Services
  • Event Support
  • Schoonmaak
  • Handyman en Gebouwbeheer

 

Meerwaarde voor uw organisatie

Het vinden van een geschikte facilitaire dienstverlener is voor organisaties niet altijd even makkelijk, maar wel van groot belang. Als werknemers, relaties en bezoekers zich op hun gemak voelen in uw organisatie, loopt alles lekkerder. Hoe krijg je efficiënte, betrouwbare, duurzame en flexibele facilitaire ondersteuning? Wij van bouwens& ontzorgen uw organisatie volledig. Onze integrale, multidisciplinaire en servicegerichte facilitaire dienstverlening brengt services samen die naadloos op elkaar aansluiten.

Facilitair activiteiten met een goed gevoel uitbesteden

Het uitbesteden van facilitaire activiteiten kan spannend zijn. U vraagt zich misschien af of uw hospitality écht efficiënter en soepeler kan. En hoe vindt u een partner die begrijpt wat u wil en biedt wat u zoekt? Bij bouwens& streven we naar de beste situatie voor elke opdrachtgever.

Al ruim 20 jaar stellen wij ons op als betrouwbare partner, met wie u over de belangrijkste facilitaire vraagstukken kunt sparren. Wij van bouwens& staan voor facilitaire dienstverlening met een goed gevoel. Nu, maar ook met de blik op de toekomst van uw organisatie. Hoe kunnen we úw organisatie helpen?

Facilitaire dienstverleners vanuit de hospitality gedachte

Bij bouwens& geloven we dat facilitaire dienstverlening beter werkt en meer oplevert als we denken vanuit gastvrijheid. We bieden een complete service barstensvol passie, betrokkenheid en aandacht. Als de eerste facilitaire hospitality specialist in Nederland, bieden wij meer dan alleen de standaard dienstverlening. We werken samen met onze partners aan facility services die passen bij een veranderende wereld.

Ervaar de brede facilitaire dienstverlening van bouwens&

Bouwens& is een toonaangevende aanbieder van facilitaire diensten en werkt samen met Armonia. Het begon in 1974 in Parijs met hotel- en receptiediensten, en in 2003 met high-end chauffeursdiensten vanuit Amsterdam. We geloven in value-driven samenwerkingsverbanden met bevlogen en gekwalificeerde medewerkers. Samen bieden we onze opdrachtgevers - en hun gasten en medewerkers - een geweldige hospitality-ervaring. Elke dag opnieuw kunt u vertrouwen op onze ervaring, vooruitstrevendheid en competentie.
Ook benieuwd hoe het voelt om samen te werken met een écht ontzorgende facilitaire dienstverlener? Neem voor een kennismaking gerust contact op met ons team.

Voor meer informatie over facilitaire dienstverlening, bekijk de veelgestelde vragen van bouwens&.