en English
b

Beveiliging van uw kantoor en werklocatie door Beveiligers Plus

Kantoorbeveiliging vanuit de hospitality-gedachte

Om kantoren optimaal te beveiligen komen veel disciplines samen. Bouwens& levert persoonlijke high-service beveiligingsdiensten met een menselijke touch. Naast technische kantoorbeveiliging en maatregelen om het werken fysiek veilig te houden, hebben veel organisaties behoefte aan zichtbare beveiligingsmedewerkers die hun werk uitvoeren vanuit de hospitality-gedachte. Dit is precies waar we bij bouwens& goed in zijn.
Kantoorbeveiliging Plus? Maak kennis met de hospitality dienstverlening van bouwens&.

Beveiliging van kantoren die van zakelijke relaties gewaardeerde gasten maakt

Soms zijn kantoorbeveiligers met een sterke uitstraling niet geschikt of gewenst. Een Beveiliger Plus of Security Host van bouwens& vervult de rol van zowel beveiligingsmedewerker als gastheer of gastvrouw.

Kantoorbeveiliging Plus

Wilt u uw zakelijke relaties graag vriendelijk en servicegericht op kantoor ontvangen? Bouwens& medewerkers zorgen voor een indrukwekkende ontvangst, terwijl ze tegelijkertijd uw veiligheid waarborgen - net zo belangrijk! Onze beveiligers zijn representatief en herkenbaar aanwezig, en voegen waarde toe op plekken waar beveiliging hand in hand gaat met een uitstekende bezoekerservaring. Ze zijn BHV- en AED-gecertificeerd, vriendelijk, betrouwbaar en observerend. En als dat nodig is, treden ze adequaat op om bedreigingen of stresssituaties te voorkomen.

Eén beveiligingsbedrijf voor meerdere diensten

Een kantoor is een dynamische omgeving met meerdere risicofactoren. Voor een goede beveiliging is vaak samenwerking met meerdere partijen nodig. Met het Beveiliger Plus-concept voegt Bouwens& meerdere functies in één persoon samen. Deze medewerker voert niet alleen klassieke receptiediensten uit, maar ook meerdere beveiligingstaken. Deze brede inzetbaarheid is efficiënt en bespaart niet zelden een heleboel kosten.

Dienstverlening voor de beveiliging van uw kantoor

  • Front office, security en facility services
  • Openings- en sluitrondes
  • Inspectierondes binnen en buiten het kantoor
  • Bezoekers ontvangen en begeleiden
  • Toezien op het maken en dragen van bezoekersbadges
  • Bezoekersinformatie verstrekken
  • Vergaderruimten beheren en reserveren
  • Koffie & catering verzorgen
  • Maatwerk leveren (aanvullende facilitaire en beveiligingsdiensten)


Hoe persoonlijk kunnen we de beveiliging van úw kantoor maken? Neem voor uitgebreid advies contact met ons op.

Security, facility en hospitality

In welke sector u ook actief bent, als u meer nodig heeft dan alleen objectbeveiliging, dan is een multidisciplinaire aanpak nodig. De perfecte oplossing hiervoor is de maatwerk dienstverlening van bouwens&. We zijn gespecialiseerd in veiligheidsoplossingen waarbij security, facility en hospitality samenkomen.

Veiligheid voor uw professionals, zakenrelaties en bezoekers

Uw kantoor is een dynamische omgeving waar medewerkers en bezoekers veilig moeten kunnen zijn. Tegelijkertijd moet uw kantoor ook gastvrij en toegankelijk zijn. Onze beveiligers kunnen helpen bij de receptie, facilitaire taken uitvoeren en uw eigendommen bewaken. Ze kunnen ook opening- en sluitrondes lopen, helpen met parkeerbeheer en klusjes in het gebouw aanpakken. Onze diensten worden op maat gemaakt en aangepast aan de grootte van uw kantoor en uw specifieke behoeften, om zo een optimale kantoorbeveiliging te bieden.

Modulaire beveiligingsoplossingen

We leven, werken en ondernemen in een nieuwe tijd. Bouwens& biedt kantoorbeveiliging die daarbij past: we staan voor zekerheid, samenwerking en flexibiliteit. Onze beveiligingsoplossingen zijn modulair, met steeds hetzelfde doel: hoogwaardige diensten leveren waarbij mensen zich ondersteund voelen. Onze kantoorbeveiliging biedt zowel zichtbare als onzichtbare zekerheid. Ons gastvrije karakter zorgt ervoor dat we een omgeving creëren voor iedereen. Wilt u uw kantoorbeveiliging ook naar een hoger niveau tillen? Laten we dan samen de punten analyseren die voor u belangrijk zijn. Uit een breed dienstenpakket stellen we vervolgens een persoonlijk beveiligingsplan op.

Kantoorbeveiliging door bouwens&

Al sinds de oprichting in 2003 streeft bouwens& naar het hoogst haalbare niveau van klanttevredenheid. We begonnen met het aanbieden van chauffeursdiensten, en gaandeweg zijn we uitgegroeid tot een full service hospitality- en beveiligingsbedrijf. Wat ons betreft horen security en hospitality bij elkaar: wij geloven in optimale beveiliging in combinatie met persoonlijke service. Onze Beveiligers Plus en Hospitality Hosts zijn het resultaat van deze overtuiging. Wat kantoorbeveiliging met een persoonlijke touch betreft, zijn we marktleider - niet alleen in Nederland, maar in de hele Benelux. Wilt u ook graag weten hoe uw kantoorbeveiliging kan laten samensmelten met een gastvrije bezoekerservaring? Neem dan zeker contact op, dan praten we er uitgebreid en vrijblijvend over.

Voor meer informatie over Kantoorbeveiliging, bekijk de veelgestelde vragen van bouwens&.