en English
b

De ideale combinatie van Beveiliger en Host

Een positieve ervaring voor zowel medewerkers als bezoekers levert organisaties meetbare voordelen op. Wel zo fijn als ook u erop kunt vertrouwen dat alles tot in de puntjes is geregeld wat security, hospitality en facility betreft. Van ontvangst tot vertrek, de Security Hosts van bouwens& weten precies wat topservice inhoudt.

Kan uw locatie ook beveiligers met hospitality-talent gebruiken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Security Host: beveiligers met het DNA van een gastheer of gastvrouw

Traditioneel worden beveiligers ingezet om mensen en spullen in een gebouw veilig te houden. Dat werkt nog steeds goed, maar de vraag groeit naar beveiliging die past bij de uitstraling en waarden van een specifieke organisatie.

Hoe kunt u ‘vanaf de voordeur’ uitstralen dat uw organisatie transparant, flexibel, betrouwbaar en professioneel is? Hoe laat u zien dat uw bedrijf een betrokken partij is die graag contact maakt? Op dergelijke vragen bieden we met onze Security Hosts een onderscheidend antwoord.

De meerwaarde van de Security Host

De klassieke beveiliger die alleen toezicht houdt, observeert en controleert, wordt gezien als afstandelijk. Maar op sommige plekken is dat niet altijd wenselijk.

De Security Host – als het ware een Beveiliger 2.0 – is het antwoord op de veranderende vraag naar een beveiliger die ook service biedt. Hij biedt extra meerwaarde op het gebied van beveiliging én dienstverlening binnen uw organisatie.

Benaderbaar en servicegericht

In Nederland werken ongeveer 30.000 beveiligers. De meesten doen hun werk op een traditionele manier: ze zitten bijvoorbeeld achter een receptie en houden toezicht via schermen.

De Security Host is anders. Hij is vriendelijk en benaderbaar, en draagt zakelijke, moderne kleding in plaats van een traditioneel uniform. Van binnenkomst tot vertrek - uw bezoekers kunnen genieten van een optimale ervaring.

Breder opgeleid, breder inzetbaar

Traditionele beveiligers beschermen gebouwen en de mensen die er werken tegen bijvoorbeeld criminaliteit, fraude of verduistering. Hij zorgt voor een veilige omgeving door te letten op wetten en regels, controlerondes te lopen en ongewenste situaties te signaleren. Desnoods schakelt hij de politie of de brandweer in. Daarnaast houdt hij zich bezig met toegangscontroles, het registreren van bezoekers en het beantwoorden van de intercom.

Dat doet de Security Host ook, maar dit takenpakket vult hij moeiteloos met een cross-over dienstverlening.

De Security Host doet meer…

De Security Host doet meer dan alleen het bewaken van objecten en goederen: zijn rol is veelzijdig. Als host draagt hij bij aan een optimale bezoekerservaring. Bijvoorbeeld als receptiemedewerker, of als gastvrije begeleider van bezoekers naar vergaderruimtes. Ook helpen met facilitaire taken is mogelijk, zoals koffie en catering verzorgen, of vergaderruimten op orde maken. Samen kijken we naar wat het beste past bij uw locatie en wensen.

Integrale oplossing

Door één persoon meerdere functies te laten vervullen, is er een nieuw soort beveiliger ontstaan voor kantoren en andere gebouwen, zoals ziekenhuizen en musea. Als allround medewerker vervult de Security Host een dynamische rol. Hij heeft de vriendelijke uitstraling van een host, en zorgt voor een klantvriendelijke en gastvrije omgeving. De Security Host heeft genoeg ervaring om de behoeften van uw bezoekers proactief te herkennen, en hen passend en servicegericht tegemoet te treden.

Benieuwd hoe dit past binnen uw organisatie? Dan gaan we graag met u in gesprek.

Security Host: een moderne en efficiënte invulling

Het inzetten van Security Hosts past binnen een modern en efficiënt beveiligingsplan. Zij observeren preventief en merken bezoekers al bij aankomst op. Ze beginnen direct met het verlenen van uitstekende service, en grijpen snel en gepast in bij risicosituaties. En natuurlijk blijft de Security Host verantwoordelijk voor de reguliere beveiligingstaken, zoals toegangscontrole en controlerondes, volgens het beveiligingsprotocol. Omdat één persoon zowel security- als hospitalitytaken kan uitvoeren, is de Security Host een efficiënte en flexibel inzetbare medewerker.

Over bouwens&

Onze cultuur is gebaseerd op drie kernwaarden: persoonlijke benadering, samenwerking en ambitie. Opgericht in 2003 als Amsterdamse aanbieder van high-end chauffeursdiensten zijn we uitgegroeid tot een leidende dienstverlener op het gebied van security, facility en hospitality.

In 2022 zijn we een partnerschap aangegaan met Armonia. Sindsdien is bouwens& het Nederlandse merk van Armonia. We investeren in ontwikkeling en betrokkenheid om onze dienstverlening nog sterker en flexibeler te maken.

Wilt u eens met ons van gedachten wisselen over de meerwaarde die de Security Host uw organisatie kan bieden? Hiervoor kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Wij ontmoeten u graag op uw of onze locatie.