en English
b

Beveiliging ziekenhuis met een hospitality uitstraling

Security hosts voor een servicegerichte bijdrage aan veiligheid binnen zorginstellingen

Ziekenhuizen beveiligen, dat is geen makkelijke opgave. Onder de vele dagelijkse bezoekers, patiënten en medewerkers lopen de emoties soms hoog op. Hoe gaan ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen om met frustratie, agressie en onbegrip? Wij van bouwens& helpen graag om de diverse veiligheidsrisico’s en de preventiefocus in kaart te brengen.
De maatschappij verandert - en ook de manier waarop we met elkaar omgaan. Dit betekent dat ziekenhuizen hun beveiliging zorgvuldig en tactvol moeten regelen. Wat voor de één werkt, kan bij de ander juist leiden tot weerstand. De ervaren security hosts van bouwens& weten wat hen te doen staat.

Maatwerk in ziekenhuisbeveiliging

Ziekenhuizen en andere zorginstellingen moeten veilig aanvoelen voor hen die hulp nodig hebben én voor hen die deze hulp bieden. De uitbraak van COVID-19, de toename van agressief gedrag, en meer diefstal door wie zich vrij en anoniem kan bewegen binnen het ziekenhuis, vraagt om veel verschillende beveiligingsoplossingen. Het inhuren van gespecialiseerde bouwens& security hosts kan helpen om de persoonlijke beveiliging te verbeteren.
Voor de beveiliging van ziekenhuizen met een hospitality-uitstraling biedt bouwens&:

  • Security hosts
  • 1,5 meter hosts
  • Portiersdiensten
  • Receptiediensten
  • Geüniformeerde en niet-geüniformeerde ziekenhuisbeveiligers
  • Integrated Facility Management (IFM)
  • Servicedeskmedewerkers
  • Handyman Services & Gebouwenbeheer

 

“Bouwens& beveiligingsoplossingen voor zorginstellingen bestaan uit beveiligingsdiensten in combinatie met state-of-the-art hospitality.”

 

Portier- en receptieservice ziekenhuizen

Een prettige benadering van bezoekers is belangrijk voor een prettige ervaring, vooral als bezoekers zich gestrest, onzeker, nerveus of angstig voelen door hun ziekenhuisbezoek. Een portier of receptiemedewerker die hier rekening mee houdt en zich rustig, professioneel en servicegericht opstelt, draagt bij aan een veilige omgeving. Wij ondersteunen de beveiliging van uw ziekenhuis met beveiligingsmedewerkers die speciaal zijn opgeleid voor dienstverlening binnen de zorgsector.

“Oog hebben voor elkaar, daar draait het waarborgen van veiligheid om, zeker binnen een zorgomgeving. Bouwens& security hosts geven ziekenhuisbeveiliging een gastvrij gezicht.”

Beveiliging ziekenhuis & gespecialiseerde security hosts

Het beveiligen van ziekenhuizen en zorginstanties neemt binnen bouwens& een bijzondere plaats in. Onder andere binnen het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie maken onze security hosts zich elke dag sterk om patiënten, hun families, zorgpersoneel en alle overige betrokkenen te ontzorgen, te begeleiden en - waar dit kan - te ondersteunen.
Om als security host in een ziekenhuis aan de slag te kunnen, zijn speciale vaardigheden nodig. Security hosts van bouwens& beschikken over sterke sociale, communicatieve en persoonlijke vaardigheden. Zo kunnen ze prima samenwerken, beschikken ze over een gezonde dosis eigenwaarde, inlevingsvermogen en psychologische stabiliteit. Onze medewerkers zijn zakelijk geüniformeerd. Dit zorgt voor herkenbaarheid, maar voorkomt dat de kleding angst of agressie aanwakkert.

Bouwens& de beveiliging van uw ziekenhuis

Zorginstellingen moeten patiënten en familieleden een gevoel van zorg en veiligheid bieden. Ziekenhuizen worden steeds meer onder druk gezet om veiligheidsproblemen aan te pakken. Naast technische beveiliging en traditionele beveiligingsmedewerkers, is er ook behoefte aan persoonlijke beveiliging die past bij de complexiteit van een ziekenhuis. Wij van bouwens& kunnen u hierbij helpen. Wij bieden persoonlijke beveiliging in combinatie met high-end hospitality aan. Onze gespecialiseerde dienstverlening draagt bij aan een volledig beveiligingsbeleid voor ziekenhuizen, waarbij we een holistische aanpak hanteren. Onze ervaren en speciaal opgeleide security hosts staan voor u klaar.
Bent u als facilitair manager, directie of Hoofd Security verantwoordelijk voor de beveiliging van een ziekenhuis? Dan komen we graag met u in contact.

Voor meer informatie over ziekenhuisbeveiliging, bekijk de veelgestelde vragen van bouwens&.