en English
b

Beveiliging en bewaking meets hospitality

Servicegerichte security vanuit een hospitality gedachte

Elk beveiligingsvraagstuk vraagt om maatwerk, zeker wat beveiliging en bewaking door mensen betreft. Op bepaalde zakelijke en openbare locaties – denk aan dienstverlenende organisaties die veel bezoekers ontvangen – zijn ‘gereserveerde’ beveiligers niet altijd wenselijk. Voor bezoekers is het vaak prettiger om te worden ontvangen en begeleid door een toegankelijke Security Host, die zorgt voor een gastvrije ervaring. Aan de organisatiekant zorgt het voor duidelijkheid, overzicht en structuur.

Neem contact op

Hecht uw locatie of organisatie aan goede beveiliging én een prettige bezoekerservaring met aanvullende facilitaire ondersteuning? Dan kan een Security Host een uitkomst zijn. Wij van bouwens& gaan voor een op hospitality gerichte aanpak, ook bij het overwegen van beveiliging en bewaking. Uiteraard kunnen conventionele beveiliging en bewaking worden ingezet naast de Security Host.

Maak kennis met de Security Hosts van bouwens& voor servicegerichte beveiliging en bewaking. Meer weten over onze visie op effectiviteit en efficiënt ingevulde beveiliging? Neem dan contact met ons op.

 

De zekerheid van een goede indruk vanaf binnenkomst

Beveiliging en bewaking gaat in de eerste plaats over het waarborgen van de veiligheid van mensen en objecten. Maar het waarborgen van goede relaties is niet te onderschatten. Vooral in de huidige tijd van toenemende spanningen, kan het goed uitpakken om begrip te tonen voor elkaar, met name in sectoren waar beveiliging en bewaking een andere definitie hebben gekregen, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, musea of andere openbare gebouwen. Uiteraard speelt ook binnen de zakelijke wereld het handhaven van goede relaties een belangrijke rol.

Organisaties hebben behoefte aan beveiliging en bewaking die de dienstverlening gelijktijdig verbeteren. Een servicegerichte ontvangst vanaf de receptie zorgt voor een ontvangstbeleving die vergelijkbaar is met de servicebeleving van een 5-sterrenhotel.

Beveiliging en bewaking door Security Hosts

Veiligheid gaat niet alleen om het bewaken en handhaven van structurele en technische voorzorgsmaatregelen, maar ook om het inzetten van kwalitatief personeel, duidelijk omschreven taken en een zorgvuldig uitgevoerd beleid. Organisaties zien steeds vaker in dat een goede bezoekerservaring geen bijzaak is. Wij van bouwens& zien de Security Host – een beveiliger met de competentie van een gastheer of -vrouw – als dé oplossing.

Met maatwerk beveiliging en bewaking met hospitality-kenmerken dragen De Security Hosts van bouwens& bij aan servicegerichtheid. Heeft uw organisatie hier behoefte aan? Neem dan contact met ons op voor een uitgebreidere kennismaking met onze dienstverlening en visie op beveiliging en bewaking.

Een servicegerichte kijk op beveiliging en bewaking

Binnen het beveiligingsplan kunnen Security Hosts worden ingezet als zelfstandige beveiligingsmedewerkers, of als ondersteuning naast traditionele beveiliging en bewaking. Hun taken en verantwoordelijkheden zijn primair gericht op het bieden van veiligheid en service, zoals:

  • Toezicht houden
  • Toegangscontroles uitvoeren
  • Openings- en sluitrondes uitvoeren
  • Toezien op naleving van de huisregels
  • Signaleren en proactief reageren op risicovolle situaties Deze taken kunnen worden

aangevuld met de traditionele taken van een host, zoals het verwelkomen en begeleiden van bezoekers, het bemannen van de receptie, of het managen van vergaderruimten.

Bouwens& Security Hosts zijn van nature toegankelijk en servicegericht. Dit maakt hen tot ideale beveiligingsmedewerkers wanneer de nadruk wordt gelegd op zowel beveiligingstaken als facilitaire ondersteuning. Net als traditionele beveiligers zijn bouwens& Security Hosts BHV en AED gecertificeerd.

Voor meer informatie over beveiliging en bewaking, bekijk de veelgestelde vragen van bouwens&.

Over bouwens&

Niet zonder reden is de naam ‘bouwens’ aangevuld met het &-teken. Dit staat voor samenwerken. Samen met een persoonlijke benadering en ambitie behoort samenwerken tot de drie belangrijkste pijlers van bouwens&.

Wat begon als een Amsterdamse onderneming gericht op het aanbieden van high-end chauffeursdiensten sinds 2003 is uitgegroeid tot een internationale speler op het gebied van beveiliging en bewaking, facility en hospitality.

Het jaar 2021 was een belangrijk moment in de verdere ontwikkeling en uitbreiding van onze dienstverlening. Door een partnerschap aan te gaan met Armonia is bouwens& het trotse Nederlandse merk van Armonia. Vanuit het &-teken werken we op dagelijkse basis verder aan solide samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers, medewerkers en partners.

Wilt u met ons van gedachten wisselen over de meerwaarde die bouwens& uw organisatie kan bieden? Hiervoor kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Wij ontmoeten u graag op uw of onze locatie.