en English
b

Dienstverlening voor high-end kantoren

High-end kantoren vragen om een gestroomlijnde dienstverlening, die de gewenste uitstraling en functionaliteiten waarborgen. Met ons Integrated Facility Management bieden wij van bouwens& een uitgebreide dienstverlening waarin alles samenkomt, van gastvrijheid tot veiligheid. We richten ons op het bieden van maatwerk voor uw organisatie. Precies wat u van een dienstverlenende partner mag verwachten.

Hospitality specialist voor high-end kantoren

Een high-end kantoor is meer dan alleen een werk- en ontmoetingslocatie. Het is een belofte: hier voel je je welkom en veilig, hier werk en netwerk je op een prettige, efficiënte manier. Alle voorzieningen zijn aanwezig.

Als vooruitstrevende hospitality specialist maakt bouwens& deze belofte waar. Met bouwens& kiest u voor professionele gastvrouwen en gastheren achter uw receptiebalie. Zij staan klaar om uw gasten vriendelijk te begroeten, te registreren en te begeleiden tot aan de meeting room. Daar wordt de zorg overgedragen aan een meeting room manager. Opstelling, apparatuur en catering? Check. Desgewenst blijft uw assistent tijdens de meeting beschikbaar, en regelt dat de ruimte na afloop op orde wordt gebracht voor de volgende meeting.

Integrated Facility Management

Integrated facility management is een full-service maatwerkoplossing voor high-end kantoren. Wij hebben deze vorm van dienstverlening ontwikkeld om de disciplines hospitality, facility en security samen te voegen tot één maatwerkoplossing.

Met integrated facility management van bouwens& staat persoonlijke aandacht voor uw bezoekers en medewerkers centraal. De volgende diensten behoren tot de mogelijkheden:

  • Receptie- en frontoffice diensten;
  • De inzet van Security hosts;
  • Geüniformeerde en ongeüniformeerde beveiliging;
  • Meeting room management;
  • Gebouwbeheer en handyman diensten;
  • Lifestyle services;
  • Schoonmaakdiensten.

Met integrated facility management van bouwens& kiest u niet alleen voor een gestroomlijnde totaaloplossing van één samenwerkende partner. Er is ook het financieel voordeel: door specialisaties samen te brengen binnen een nieuwe formule, bespaart u flink wat kosten.

Security Host, de gastvrije beveiliger van high-end kantoren

Wij ondersteunen de beveiliging van high-end kantoren door Security Hosts in te zetten. Dit zijn specialisten met een vakopleiding en uiteraard BHV en AED gecertificeerd. Waar nodig treden Security Hosts adequaat op om onveilige situaties voor te zijn – meer opererend vanuit de gastvrije, servicegerichte rol van host dan van beveiliger. Naast beveiligingstaken, zoals bezoekers controleren, de naleving van huisregels controleren en beveiligingsrondes lopen, kunnen bedrijven ook rekenen op de Security Host achter de receptiebalie of tijdens evenementen.

De Security Hosts zijn zakelijk gekleed in stijlvolle Suitsupply-kleding, wat zorgt voor een toegankelijke, nette uitstraling die perfect past bij high-end kantoren.

Over bouwens&

Het is onze missie om te voorzien in een onderscheidende dienstverlening voor high-end kantoren. Daarom bieden wij een bijzonder brede service aan, uitgevoerd door de beste mensen binnen onze markt. Wij stellen ons op als de ontzorgende partner binnen de zakelijke sector.

De toevoeging van het &-teken aan onze bedrijfsnaam is voor ons van bijzondere betekenis. Het teken duidt de waarde aan die wij hechten aan samenwerken. Deze gaan wij uiteraard graag aan met onze opdrachtgevers, maar ook met onze medewerkers. Een persoonlijke aanpak, ambitie en samenwerken zijn de hoekstenen waar bouwens& op gebouwd is, en waar we op verder bouwen. Door in 2021 het partnerschap aan te gaan met Armonia, is bouwens& het trotse Nederlandse merk van Armonia.

Op zoek naar maatwerk dienstverlening om uw bezoekers, medewerkers en andere betrokkenen een bijzonder gevoel te geven? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een ontmoeting op uw of onze locatie. We gaan graag met u in gesprek.