en English
b

“De directiechauffeurs van Bouwens laten zien wat directievervoer hoort te betekenen.”

Bouwens Chauffeursdiensten en Provincie Noord-Holland

De organisatie van de provincie Noord-Holland bestaat uit Provinciale Staten, de volksvertegenwoordiging, Gedeputeerde Staten, het dagelijks bestuur en de ambtelijke organisatie. De organisatie wordt aangestuurd door de directie en bestaat uit vier leden. De Algemeen Directeur/Provinciesecretaris is de schakel tussen bestuur en ambtenaren. Als Hoofd Staf Algemeen Directeur is Rob de Jong onder meer verantwoordelijk voor het dienstvervoer van de leden van Gedeputeerde Staten.

Discreet en integer

“Onze bestuurders  zijn zonder uitzondering drukbezet”, vertelt Rob de Jong. “Zeker met een volle agenda is efficiënt en comfortabel vervoer van en naar afspraken belangrijk. Wij zien de dienstauto dan ook als een werkplek. De directiechauffeurs van Bouwens Chauffeursdiensten zijn echte professionals. Ze hebben een uiterst representatieve uitstraling en minstens zo belangrijk: ze begrijpen het belang van discretie en integriteit.”

Elektrisch directievervoer

Corona-proof

Ook voor de provincie Noord-Holland geldt dat de bedrijfsvoering volledig is aangepast aan de meest actuele richtlijnen van het RIVM. Niet alleen de kantoren zijn aangepast, maar zeker de vervoersmiddelen die door provinciebestuurders en -medewerkers worden gebruikt. De auto’s van Bouwens Chauffeursdiensten zijn hybride modellen uitgerust met een hygiënische scheidingswand. Zij worden voor en na iedere opdracht uitvoerig gereinigd. “Bouwens Chauffeursdiensten heeft geanticipeerd op een nieuwe realiteit”, vertelt De Jong. “Zij zet nu de toon in de markt van hoogwaardig vervoer over de weg.”

Meer dan een chauffeur

“De directiechauffeurs van Bouwens laten zien wat directievervoer hoort te betekenen. Een goed directiechauffeur brengt een passagier niet enkel van A naar B, maar houdt het portier open, helpt met het dragen van koffer en bagage en staat klaar met een paraplu als dat nodig is. Snelle communicatie tussen de chauffeur en de passagier hoort daar ook bij. Door een strenge selectie aan de poort heb je bij Bouwens altijd een directiechauffeur die het vak écht verstaat.”