en English
b

#4 - De blik vooruit!

Artikel door Michael Bouwens

CEO & Founder bij bouwens&

16 april 2020

Voor mensen die van nature optimistisch zijn - en daar hoor ik ook bij - valt het in deze tijd niet mee te focussen op zaken die wél goed gaan. Toch heb ik er een persoonlijke leefregel van gemaakt om het glas op ieder moment te zien als halfvol. Juist nu!

Wat mij enorm helpt is alle geweldige initiatieven en de enorme inzet die je overal over ter wereld ziet. Mensen en organisaties bundelen de krachten, fabrieken bouwen productielijnen om, mensen keren terug uit pensioen en fraaie initiatieven zien het licht. Neem afgelopen week Erik-Jan Ginjaar van Postillion Hotels, die zijn vestigingen snel 1,5 meter proof maakte en in de hotels en congrescentra onder andere de routing aanpaste en zorgt voor anderhalve meter afstand tussen stoelen en tafels. Een mooi voorbeeld van wat een organisatie zelf kan doen binnen de eigen propositie. Dit soort initiatieven hebben gemeen dat zij worden geïnitieerd door leiders die de blik vooruit hebben en hun nek uitsteken.

Zelf hebben wij een team ingericht dat onderzoekt hoe wij onze klanten kunnen helpen met optimaal functioneren in een nieuwe - tijdelijke en op sommige onderdelen waarschijnlijk permanente - realiteit en een succesvolle heropening van hun vestigingen.

En dat blijft bepaald niet bij brainstormen, want binnenkort volgt de lancering van een nieuw initiatief, waarmee wij denken het verschil te gaan maken. Het is nét te vroeg voor een tipje van de sluier, maar ik verheug mij er nu al op het initiatief wereldkundig te maken.

Tot die tijd: blijf gezond en graag tot snel!