en English
b

Welcome to the Future of Hospitality

Where we measure success in memorable moments

Onze missie

Het is onze missie om momenten te creëren die uw medewerkers en bezoekers bijblijven. De naam Bouwens staat dan ook al bijna 100 jaar gelijk aan persoonlijke service. Waarschijnlijk bent u regelmatig door onze mensen begroet, zonder dat u wist dat wij het waren.

Met de nieuwste, gast-georiënteerde technologie zijn we ook vandaag de dag altijd op zoek naar hoe het nóg beter kan. Dat doen we met de informatie uit ons eigen, datagedreven platform. Van receptie- en beveiligingsdiensten tot workplace management willen wij de toon zetten in de Benelux-markt. Niet als grootste speler, maar wel als beste.

Lees meer

Cases

Sinds 2010 ervaren gasten en medewerkers van FD Mediagroep, bekend van Het FD en BNR Nieuwsradio, gastvrije receptiediensten.

Lees meer

Het coronabeleid binnen advocatenkantoor Van Doorne is er primair op gericht om medewerkers te ontzorgen en tegelijkertijd de excellente dienstverlening aan cliënten te waarborgen.

Lees meer

Zodra je bij Brocacef binnenkomt word je in de watten gelegd. Het facility management krijgt daar veel complimenten over.

Lees meer