b

Beveiliging Utrecht

Bouwens& is gespecialiseerd in de beveiliging van kantoren en andere zakelijke omgevingen. Deze vragen immers om een beveiligingsdienst die past bij de aard van de aldaar bedreven activiteiten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, maar uiteraard opereren wij ook in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, en de rest van Nederland.

Op basis van uw wensen, bedrijfscultuur, en unieke omstandigheden ontwikkelt bouwens& beveiliging op maat. Hierdoor betreden uw medewerkers en gasten dagelijks een veilige, uitnodigende, en inspirerende omgeving.

Beveiliging met een menselijke maat

Uw kantoor verdient eigentijdse en hartelijke beveiligingsdiensten. Daarom bedacht bouwens& de Beveiliger Plus. Deze specialist is een gastvrouw of -heer die zorgt voor een veilige en vriendelijke werkomgeving. De plus garandeert een warme, eersteklas ontvangst van zowel medewerkers als bezoekers. 

Daarnaast houdt de Beveiliger Plus toezicht op het kantoor, voert toegangscontrole uit, en loopt open-, brand- en sluitrondes. Door meerdere functies te integreren in één persoon ontstaan een strak geregisseerde dienstverlening en dito beveiliging. Ook bespaart u op de kosten.

Anderen kozen ook voor beveiliging van bouwens&

DLA Piper koos ook voor beveiliging van bouwens&. DLA piper is een groot internationaal advocatenkantoor dat actief is in meer dan 40 landen. DLA Piper ontvangt haar cliënten graag in een veilige en prettige omgeving. De beveiliging van bouwens& heeft bij DLA Piper de cliënten een 5-sterren gevoel weten te geven. Hiervoor heeft bouwens& een passende oplossing weten te creëren door gebruik te maken van gastvrouwen in combinatie met de beveiliger plus. Lees meer over DLA Piper.

Utrecht, Randstad, regio

Onze specialisten zijn actief in het hele land. Of uw kantoor zich nu bevindt in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, of de regio; bouwens& verzorgt graag een beveiliging die past bij uw organisatie en locatie.

Een speciaal soort beveiliger

De eisen voor een dergelijk soort beveiliging zijn hoog. Het is een uitdaging om ervaren mensen te vinden die minimaal MBO Beveiliger Niveau 2 hebben afgerond én verliefd zijn op service. 

Deze mensen bieden we dan ook graag interessante ontwikkelingstrajecten en opleidingen aan de Hospitality Academy. Denk hierbij aan trainingen als Houding en gedrag, Bedrijfshulpverlener, AED, en Beheerder brandmeldinstallatie. 

Keurmerk beveiliging

Bouwen& bezit het Keurmerk Beveiliging. Dit bewijst dat we een solide, professionele beveiligingsdienst zijn. Wij zijn een betrouwbare partner die waarde toevoegt bij het oplossen van veiligheidsvraagstukken. 

Vanzelfsprekend leveren wij ook elektronische beveiligingstechniek, aansluiting op een alarmcentrale, en mobiele surveillance. Zo bent u elke dag zeker van een professionele beveiligingsdienst met één aanspreekpunt.

Lees verder over Beveiliging Huren