b

Beveiliging Huren

Bouwens& is de meest veilige keuze als u denkt aan beveiliging huren voor kantoren en andere zakelijke omgevingen. Deze vragen immers om een beveiligingsdienst die rekening houdt met de aard van de aldaar bedreven activiteiten. Op basis van uw wensen, bedrijfscultuur, en unieke omstandigheden ontwikkelt bouwens& uw beveiliging op maat. Hierdoor betreden uw medewerkers en gasten dagelijks een veilige, uitnodigende, en inspirerende omgeving

Beveiliging huren met een menselijke maat

Uw kantoor verdient een eigentijdse, menselijke beveiligingsdienst. Speciaal voor de moderne zakelijke omgeving bedacht bouwens& daarom de Beveiliger Plus. Deze specialist is een gastvrouw of gastheer die zorgt voor een veilige en vriendelijke werkomgeving. De plus staat hierbij voor een warme, eersteklas ontvangst van medewerkers en bezoekers. 

De Beveiliger Plus houdt daarnaast toezicht op het kantoor, voert toegangscontrole uit, en loopt open-, brand- en sluitrondes. Door meerdere functies te integreren in één persoon ontstaan een strak geregisseerde dienstverlening en beveiliging. Tegelijkertijd bespaart u op de kosten.

Een speciaal soort beveiliger

De eisen die we stellen aan een dergelijk soort beveiliger zijn hoog; het is een uitdaging om ervaren mensen te vinden die minimaal MBO Beveiliger Niveau 2 hebben afgerond én verliefd zijn op service. 

Deze mensen binden we graag aan ons met interessante ontwikkelingstrajecten en opleidingen aan de Hospitality Academy. Denk hierbij aan trainingen als Houding en gedrag, Bedrijfshulpverlener, AED, en Beheerder brandmeldinstallatie. 

Keurmerk beveiliging

Uiteraard is bouwen& in het bezit van het Keurmerk Beveiliging. Hiermee laten we zien dat we een solide, professionele beveiligingsbedrijf zijn waar klanten een hoogwaardige beveiliging huren. Wij zijn een betrouwbare partner die waarde toevoegt bij het oplossen van veiligheidsvraagstukken. 

Vanzelfsprekend leveren wij ook elektronische beveiligingstechniek, aansluiting op een alarmcentrale, en mobiele surveillance. Zo bent u elke dag zeker van een professionele beveiligingsdienst met één aanspreekpunt.

Neem contact op met bouwens& en kom er achter wat bouwens& voor u kan betekenen.

Lees verder over Objectbeveiliging