en English
b

Gratis online registratiesysteem voor bezoekers in kantoren.

ARRIVED

ARRIVED is een gratis online systeem voor de bezoekersregistratie in kantoren. Het platform is binnen vijf minuten in te stellen en direct te gebruiken. Bezoekers van een kantoorgebouw zijn met ARRIVED snel ingecheckt, inclusief een gezondheidscheck. Hun afspraak ontvangt automatisch een notificatie.

Bezoekersregistratie in kantoren is verplicht en doorgaans een standaardprocedure: je meldt je aan, schrijft je in en wordt opgehaald. Dat gaat vaak omslachtig, tijdrovend en onvolledig. Met ARRIVED scant de bezoeker met zijn of haar telefoon een QR-code bij de entree van een kantoor en wordt direct naar een online registratieformulier geleid. Na het invullen van contactgegevens en een gezondheidscheck zit de registratieprocedure erop. Efficiënt én veilig.

ARRIVED laat de bezoeker weten waar hij of zij moet zijn en meldt aan medewerkers dat hun afspraak is gearriveerd. Waar reguliere bezoekersregistratie voelt als een verplichting, ervaren mensen ARRIVED als een extra service. Met de gezondheidscheck draagt het systeem bovendien bij aan een veilige werkomgeving. Mocht een contactonderzoek van de GGD onverhoopt nodig zijn, dan komen de aanmeldingen via ARRIVED goed van pas.

Bezoek de website van ARRIVED

Lees verder over Reporter