b

Receptionisten die perfect aansluiten bij uw bedrijf

 

 

Receptioniste Rotterdam

Technologie heeft de zakelijke wereld in een aantal decennia ingrijpend en onomkeerbaar veranderd. Elke onderneming is voortdurend op zoek naar de nieuwste technieken waarmee hun doelen bereikt en overtroffen kunnen worden. Bij bouwens& doen we dit uiteraard ook. Wie wil er niet sneller, efficiënter, en flexibeler werken?

Maar juist omdat technologie zo belangrijk is, worden de spaarzame momenten van oprecht contact steeds belangrijker. Juist als zoveel is geautomatiseerd wordt een verrassend en gemeend moment van echte interactie extra waardevol. Met deze gedachte beginnen ook  receptionisten van bouwens& altijd aan een nieuwe dag.

Receptioniste Rotterdam

Veel organisaties in Rotterdam kiezen voor bouwens&. Ook hier besteden besteden binnen- en buitenlandse bedrijven hun receptiediensten vol vertrouwen aan ons uit. Dit succes is ons niet aan komen waaien. Onze receptionisten in Rotterdam werken al meer dan tien jaar met passie en volledige inzet aan een gastvrije werkomgeving voor ieder van onze opdrachtgevers.

Elke dag maken onze professionals in Rotterdam het verschil. Hun aangeboren talent voor gastvrijheid en service met een menselijke maat valt op. Uw gasten en medewerkers voelen zich gezien, gewaardeerd, en gerespecteerd. Receptionist(e) van bouwens& word je dan ook niet zomaar. Onze selectieprocedures zijn zeer zorgvuldig; alleen de beste mensen worden geplaatst bij een opdrachtgever.

Een bouwens& receptioniste staat ook in Rotterdam altijd klaar bij binnenkomst van uw gasten. Vervolgens worden zij begeleid naar hun afspraak en voorzien van koffie of een verfrissing. De receptioniste is gedurende het bezoek voortdurend betrokken bij uw gast. Op een ontspannen manier vinden onze mensen het midden tussen zakelijke professionaliteit en een persoonlijke, warme benadering.

Receptiediensten uitbesteden in Rotterdam

Een samenwerking met bouwens& is ook in Rotterdam een keuze voor een professionele partner. Wij verzorgen graag een langdurige, hoogwaardige uitbesteding van uw receptiediensten. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat een helder en accuraat beeld te krijgen van uw organisatie. We leren uw specifieke behoeften kennen en ontwerpen op basis hiervan een receptiedienst op maat. 

Onze receptionisten verzorgen op verzoek ook andere werkzaamheden zoals:

·         Postkamer
·         Vergaderservice
·         Telefonie 

Uiteraard nemen wij graag alle zorgen omtrent de receptiediensten van u over. Mocht u desondanks toch liever zelf de regie in handen houden, dan assisteren wij u graag met: 

·         Gastvrouwen en gastheren
·         Flexibel inzetbare receptionistes en receptionisten
·         Training
·         Advies

De klasse die Rotterdam verdient

Rotterdam is een wereldstad, een plaats met klasse. Dat vraagt om een zakelijke ontvangst met evenveel stijl. Een dergelijke receptie begint natuurlijk bij het uitnodigende karakter van onze receptionisten.

Daarnaast is ook een onberispelijk voorkomen onmisbaar. Bij bouwens& kiest u zelf een combinatie van kleuren en accessoires die aansluit bij de identiteit van uw organisatie. De maatkleding van onze receptionisten heeft een perfecte pasvorm en zit zichtbaar comfortabel. Dit vergroot het zelfvertrouwen van onze mensen. Het is de finishing touch in de uitstraling van uw frontdesk in Rotterdam.

Onze receptionisten dragen allen een aangeboren gastvrijheid in zich. Dat laat onverlet dat eenieder zich te allen tijde kan verbeteren. Daarom bieden wij al onze professionals cursussen aan van de Hospitality Academy aan. Hier raken zij nog beter bedreven in het benaderen van vakspecifieke situaties. Denk bijvoorbeeld aan:

·         Styling en presentatie
·         Houding en gedrag
·         Klachtenmanagement
·         Gastgericht omgaan met lastige situaties

 

Lees verder over Receptioniste Utrecht