b

Receptioniste Utrecht

Soms lijkt het wel alsof technologie het enige is waar we mee bezig zijn. Voortdurend zijn we op zoek naar nieuwe, betere methoden en technieken om onze doelen mee te bereiken. Bij bouwens& zijn we niet anders. Ook wij willen graag efficiënt werken en gebruik maken van de nieuwste technologie.

Tegelijkertijd zijn we ons ten zeerste bewust van onze menselijke natuur. Elk onderzoek wijst uit dat oprecht en waardevol direct contact met anderen positieve effecten heeft op lichaam en geest. Daarom vinden wij dat juist in de zakelijke omgeving ruimte moet zijn voor menselijkheid en echte interactie. Die overtuiging dragen ook de receptionisten van bouwens& elke dag uit.

Receptioniste Utrecht

Veel organisaties in Utrecht kiezen voor bouwens&. Ook hier besteden besteden binnen- en buitenlandse bedrijven hun receptiediensten vol vertrouwen aan ons uit. Dit succes is ons niet aan komen waaien. Onze receptionisten in Utrecht werken al meer dan tien jaar met passie en volledige inzet aan een gastvrije werkomgeving voor ieder van onze opdrachtgevers.

Elke dag maken onze professionals in Utrecht het verschil. Hun aangeboren talent voor gastvrijheid en service met een menselijke maat valt op. Uw gasten en medewerkers voelen zich gezien, gewaardeerd, en gerespecteerd. Receptionist(e) van bouwens& word je dan ook niet zomaar. Onze selectieprocedures zijn zeer zorgvuldig; alleen de beste mensen worden geplaatst bij een opdrachtgever.

Een bouwens& receptioniste staat ook in Utrecht altijd klaar bij binnenkomst van uw gasten. Vervolgens worden zij begeleid naar hun afspraak en voorzien van koffie of een verfrissing. De receptioniste is gedurende het bezoek voortdurend betrokken bij uw gast. Op een ontspannen manier vinden onze mensen het midden tussen zakelijke professionaliteit en een persoonlijke, warme benadering.

Receptiediensten uitbesteden in Utrecht

Een samenwerking met bouwens& is ook in Utrecht een keuze voor een professionele partner. Wij verzorgen graag een langdurige, hoogwaardige uitbesteding van uw receptiediensten. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat een helder en accuraat beeld te krijgen van uw organisatie. We leren uw specifieke behoeften kennen en ontwerpen op basis hiervan een receptiedienst op maat.

Onze receptionisten verzorgen op verzoek ook andere werkzaamheden zoals:

·         Postkamer
·         Vergaderservice
·         Telefonie

Uiteraard nemen wij graag alle zorgen omtrent de receptiediensten van u over. Mocht u desondanks toch liever zelf de regie in handen houden, dan assisteren wij u graag met:

·         Gastvrouwen en gastheren
·         Flexibel inzetbare receptionistes en receptionisten
·         Training
·         Advies

Utrecht verdient receptionisten van bouwens&

Als wij denken aan Utrecht, dan denken we aan klasse, warmte, en gastvrijheid. Daarom verdient elk bedrijf in Utrecht een receptiedienst met diezelfde eigenschappen. Wij selecteren dan ook uitsluitend specialisten met een natuurlijk gevoel voor gastvrijheid. Daarnaast doen we er alles aan om de natuurlijke kwaliteiten van onze mensen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen.

Zo dragen zij allen speciale maatkostuums van bouwens&. Deze comfortabele en stijlvolle kleding zit prettig en vergroot het zelfvertrouwen. Hierdoor treden onze mensen uw gasten kordaat tegemoet. De kleurdetails en accessoires kunt u zelf uitzoeken. Zo sluit een receptioniste van bouwens& altijd goed aan bij de look-and-feel van uw bedrijf.

Daarnaast stimuleren wij onze receptionisten om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Een van de factoren in deze persoonlijke groei is de Hospitality Academy. Hier leren onze mensen van ervaren instructeurs omgaan met situaties die ze dagelijks kunnen tegenkomen.

Cursussen gaan bijvoorbeeld over:

·         Houding en gedrag
·         Styling en presentatie
·         Gastgericht omgaan met lastige situaties
·         Klachtenmanagement

 

 

Lees verder over Receptioniste Den Haag