en English
b

Persoonlijke ontwikkeling door training

Hospitality Academy speelt in op de praktijk van vandaag, met een blik op morgen

bouwens& hospitality academy 2015

bouwens& start met een nieuw programma van interessante trainingen aan de Hospitality Academy. De trainingen hebben een directe koppeling met de dagelijkse praktijk. Onze trainers kennen die praktijk. Zij zullen nieuwe inzichten aanreiken en talenten centraal stellen. Deze positieve invalshoek geeft de deelnemers meer kracht om de persoonlijke doelen te realiseren.

Het nieuwe leerprogramma is afgestemd op de behoeften en wensen van de medewerkers. Bij het tot stand komen van de trainingen is veel aandacht besteed aan de opmerkingen en suggesties van de medewerkers tijdens de kwartaalgesprekken in 2014 en de personeelsbijeenkomst op 13 december 2014. De onderwerpen en thema’s, zoals Warm welkom, Hoe heurt het eigenlijk? en Predictive profiling, zijn afgestemd op de specifieke functies van de medewerkers. Het doel van de trainingen is de talenten, capaciteiten en inspiratie van de medewerkers optimaal inzetten én voeden. Zo worden medewerkers in staat gesteld om vooruit te lopen.

Het trainingsaanbod zal in de loop van dit jaar verder uitgebreid worden. De deelname is gratis en het aanmelden kan binnenkort via de persoonlijke pagina van de medewerkers op de website van bouwens&.