en English
b

Een receptioniste die dat extra stukje service geeft, waardoor de verwachtingen van de gasten worden overtroffen.

Receptioniste

Steeds meer gerenommeerde organisaties kiezen voor een receptioniste van bouwens&. Dat is natuurlijk geen toeval. Wij stellen de allerhoogste eisen aan onze sollicitanten. Een receptioniste die door ons is aangenomen bezit een intrinsieke en oprechte glimlach. 

Zij staat klaar wanneer uw gasten binnenkomen en begroet hen met een natuurlijke gastvrijheid. Daarna loopt de receptioniste mee naar de afspraak van uw gast. Zij is de gehele tijd betrokken bij uw bezoekers. Voor uw medewerkers en bezoekers maken deze kwaliteiten elk contact met de front desk tot een plezierige ervaring.

Receptioniste in het DNA

Een receptioniste van bouwens& behoort tot de allerbesten in het vakgebied. Zij vindt feilloos de perfecte balans tussen professionele zakelijkheid en innemende hartelijkheid. Terugkerende gasten kent zij uiteraard bij naam. Op een ongedwongen manier weet onze receptioniste een uitnodigende en inspirerende omgeving te creëren.  

Stijl begint bij uw receptie

Deze aangeboren liefde voor service van de bouwens& receptioniste stimuleren wij natuurlijk graag. Dat doen we bijvoorbeeld door het aanbieden van trainingen aan de Hospitality Academy. Hier leren onze specialisten van ervaren trainers en natuurlijk ook van elkaar. Alle trainingen zijn de volgende dag direct toepasbaar door de receptioniste bij u op kantoor. Een kleine greep uit het aanbod:

 • Gastgericht omgaan met lastige situaties
 • Styling en presentatie
 • Klachtenmanagement
 • Houding en gedrag

Receptioniste met extra service

Bouwens& maatkleding

De receptioniste is in veel gevallen de eerste indruk die uw organisatie bij een bezoeker achterlaat. Daarom is het belangrijk dat het uiterlijk van de receptioniste naadloos aansluit bij de identiteit van uw kantoor. Bij bouwens& werken we met maatkleding die zichtbaar goed zit. De goede pasvorm geeft de drager een comfortabel gevoel en straalt zelfvertrouwen uit. Deze maatkleding van bouwens& kunt u door keuze van kleur en detail aanpassen aan uw eigen look and feel. Neem hier alvast een kijkje!

Uitbesteden receptiediensten

U kunt het beheer van uw receptie met een gerust hart volledig aan ons uitbesteden. Wij hebben ruime ervaring in het gehele proces. Samen bespreken we uw wensen en situatie. Daarna doorlopen we, middels een heldere communicatie, wederom samen de opstartfase, de uitvoering, en de evaluatie. Vanzelfsprekend houden de werkzaamheden van een bouwens& receptioniste niet op bij de frontdesk. Op verzoek verzorgen wij ook:

 • Vergaderservice
 • Telefonie
 • Postkamer

Receptioniste in eigen beheer

Wellicht kiest u er liever voor om de receptiediensten in eigen beheer te houden. In dat geval kunnen wij u ondersteunen met:

 • Advies
 • Training
 • Flexibel inzetbare receptionisten
 • Gastvrouwen en gastheren

Wat kan bouwens& voor u betekenen?

Wij komen graag in contact met u om te kijken naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.