en English
b

Van idee naar doen.

Geschiedenis

Onze geschiedenis bestaat uit ambities, uitdagingen, veranderingen en vernieuwingen. Hieronder leest u over de belangrijkste momenten die het vermogen van ons bedrijf illustreren om te creëren, te innoveren en te groeien.

2016

bouwens& richt zich volledig op hospitality services, receptiediensten en beveiligingsdiensten. De chauffeursdiensten gaan verder onder de oorsponkelijke bedrijfsnaam Bouwens Chauffeursdiensten. De focus van beide bedrijven zorgt ervoor dat specifieker ingespeeld kan worden op de ontwikkelingen en kansen in de eigen markt. 

2015

Bouwens Groep verandert haar naam in bouwens&. Een naam die staat voor de verbinding met de klant en het vertrouwen in de medewerkers. Wij zijn verliefd op service!

Met de ISO9001 certificering voldoet bouwens& aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.

2014

Begin 2014 verhuist Bouwens Groep naar Pand Zuid, gelegen naast het Olympisch Stadion, in de luwte van de Zuidas.

De beveiligingsdiensten behalen het Keurmerk Beveiliging. Met dit keurmerk laat Bouwens Groep zien dat het een professionele partner is die klanten een stap verder brengt bij het oplossen van veiligheidsvraagstukken.

2013

Met onze chauffeursdiensten zijn we 10 jaar actief op het hoogste niveau van personenvervoer over de weg.

2008

Receptiediensten en de zogenaamde Security Host voor de gastvrije beveiliging van kantoren worden geïntroduceerd. De naam wordt veranderd naar Bouwens Groep.

2006

Bouwens Chauffeursdiensten vestigt zich aan het Rokin in Amsterdam.

2003

Michael Bouwens begint zijn avontuur vanuit een passie voor échte persoonlijke service. Vanuit zijn studentenkamer richt hij Bouwens Chauffeursdiensten op. Hij ziet mogelijkheden voor een chauffeursbedrijf waar de medewerker centraal staat en de opdrachtgever voorop.

Lees verder over Partners