en English
b

Toegang tot unieke expertise voor receptionisten en beveiligers

terug naar Nieuws overzicht

Security trainingen door Pinkerton

23 augustus 2016

Proactieve beveiliging tegen risico’s en bedreigingen op kantoor draagt bij aan de veiligheid en bescherming van bedrijven en medewerkers. Pinkerton, de wereldleider op het gebied van corporate risk management, ontwikkelde voor bouwens& speciale trainingen voor een verhoogd niveau van veiligheidsbewustzijn.

Deze trainingen bieden de receptionisten en beveiligers meer inzicht in de communicatie tijdens gesprekken waarin agressie een rol speelt. Daarnaast leren zij om vanuit een nieuw perspectief te kijken naar de omgeving waarin zij dagelijks actief zijn. Zo zijn de front office medewerkers in staat om ongewenste bezoekers en risicovolle situaties zoveel mogelijk op proactieve wijze te signaleren en hierop snel en adequaat te reageren.

Pinkerton heeft meer dan 160 jaar ervaring en wordt beschouwd als de meest toonaangevende organisatie op het gebied van corporate risk management. De trainingen van Pinkerton worden toegevoegd aan het programma van de Hospitality Academy, de trainingstak van bouwens&. De komende maanden worden de receptionisten en beveiligers volop in de gelegenheid gesteld de trainingen van Pinkerton te volgen.