en English
b

Corona proof chauffeursdiensten

Nu COVID-19 richtlijnen het mogelijk maken dat Nederland langzaam weer op gang komt hebben bestuurders en directieleden in de private en publieke sector weer steeds vaker afspraken buiten de deur.

Om het drukbezette bestaan van mensen in de top van het bedrijfsleven en de overheid te verlichten bieden wij corona proof chauffeursdiensten. Veilig en betrouwbaar vervoer op niveau.

Een paar kenmerken:

  • een vaste directiechauffeur die exclusief is toegewezen aan één cliënt;
  • flexibele beschikbaarheid op iedere gewenste dag en tijd;
  • minimale afname van 25 uur per week;
  • iedere week op donderdag opzegbaar voor de volgende week;
  • chauffeurs zijn aantoonbaar gezond en vitaal en worden ieder weekend getest op Covid-19;
  • chauffeurs zijn inzetbaar in de auto van de cliënt of in een directiewagen van Bouwens Chauffeursdiensten, die zijn voorzien van een hygiënische, doorzichtige scheidingswand tussen chauffeur en passagier;
  • voor de start en na het einde van iedere opdracht is er een volledige desinfectie van het interieur van de auto met schoonmaakalcohol en hygiënische doekjes;
  • volledige compliance met regels en richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM, zoals regelmatig handen wassen met water en zeep, geen handen schudden, geen portier open houden en geen spullen aannemen;
  • de chauffeur reist met eigen vervoer naar de cliënt toe, nooit met het openbaar vervoer.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor onze 'normale' chauffeursdiensten op afroep. Ideaal voor een paar uur of een dag. Alles is mogelijk!

Corona proof chauffeursdiensten

Persoonlijke assistent op de weg

Alleen directiechauffeurs die de Vakopleiding Directiechauffeur hebben afgerond én in het bezit zijn van het landelijk erkende CCV-D1 certificaat mogen namens Bouwens Chauffeursdiensten de weg op. Zo garanderen wij dat de directiechauffeur de auto juist in lastige situaties veilig en comfortabel weet te besturen. Hij of zij is tegelijkertijd een assistent die u op discrete en verstandige wijze bijstaat waar en wanneer u dat nodig acht.

Ook zorgt de directiechauffeur voor het voorbereiden van de route en een alternatieve route, en voor het verkennen van routes, plaatselijke omstandigheden en opgegeven bestemmingen. Op die manier faciliteert de directiechauffeur in een optimale voorbereiding van klanten op afspraken in het land.

EHBO en AED

Op initiatief van Bouwens heeft PDS een speciale training samengesteld waarin, naast de gebruikelijke EHBO-onderdelen zoals reanimatie, ook aandacht wordt geschonken aan situaties en risico’s in en om de auto, zoals verkeersongevallen, onwelwording en alarmering. Iedere directiechauffeur van Bouwens Chauffeursdiensten heeft deze training gevolgd.

Meer weten?

U kunt van onze directiechauffeurs gebruik maken op afroep - voor een paar uur per dag - of op een meer structurele basis. Neem geheel vrijblijvend contact op met Djordy van der Veer (Manager Planning) via djordy@bouwens-chauffeursdiensten.nl of 020-6422820 (dag en nacht bereikbaar). Hij staat u graag te woord.