b

De Bouwens& beveiliger plus zorgt voor een veilige werkomgeving én een vriendelijk en gastvrij ontvangst van uw medewerkers en gasten.

Beveiliging Rotterdam

Bouwens& is specialist op het gebied van het beveiligen van kantoren en andere zakelijke omgevingen. Deze beveiligingsdienst moet passen bij de aard van de betreffende organisatie. Het kantoor van bouwens& is gevestigd in Amsterdam, maar uiteraard wordt er ook geopereerd in Rotterdam, Utrecht, Den Haag, en de rest van Nederland.

Wij werken geheel op basis van uw behoeften, bedrijfscultuur, en unieke omstandigheden. Hierdoor bevinden uw werknemers en gasten zich dagelijks in een veilige, uitnodigende en inspirerende omgeving.

Beveiliging met een menselijke maat

Bouwens& bedacht de beveiliger plus om een menselijke en eigentijdse beveiliging te kunnen garanderen. Onze specialisten zorgen voor een veilige en vriendelijke werkomgeving. Een beveiliger plus is er dus niet alleen voor de veiligheid, maar treed ook op als gastheer. De beveiliger plus zorgt dus voor een warm 5-sterren ontvangst van uw medewerkers en gasten. 

Daarnaast wordt er door de beveiliger plus toezicht gehouden op het kantoor, worden er toegangscontroles uitgevoerd en worden er open-, brand- en sluitrondes gelopen. Door meerdere functionaliteiten te integreren in een beveiliger, ontstaat er een strak georganiseerde beveiliging en dienstverlening. Dus u bespaart ook nog eens kosten.

Rotterdam, Randstad, regio

Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam worden specialisten geleverd voor over het hele land. Of uw kantoor zich nu bevindt in Rotterdam, Utrecht, Den Haag, of in de regio; bouwens& verzorgt graag een beveiliging die past bij de normen en waarden van uw organisatie.

Een speciaal soort beveiliger

Bij bouwens& stellen wij hogen eisen aan onze beveiligers; het is namelijk niet eenvoudig om ervaren mensen te vinden die minimaal MBO Beveiliger Niveau 2 hebben afgerond én zich verbonden voelen met een joog niveau van service en hospitality. 

Deze mensen bieden we interessante ontwikkelingstrajecten en opleidingen aan op de Hospitality Academy. Denk hierbij aan trainingen als Houding en gedrag, Bedrijfshulpverlener, AED, en Beheerder brandmeldinstallatie. 

Keurmerk beveiliging

Uiteraard bezit bouwen& het Keurmerk Beveiliging. Dit bewijst dat we een solide, professionele beveiligingsdienst zijn. Wij zijn een betrouwbare partner die waarde toevoegt bij het oplossen van veiligheidsvraagstukken.

Vanzelfsprekend leveren wij ook elektronische beveiligingstechniek, aansluiting op een alarmcentrale, en mobiele surveillance. Zo bent u elke dag zeker van een professionele beveiligingsdienst met één aanspreekpunt.

Kom er achter wat bouwens& voor u kan betekenen

Wij adviseren u graag welke soort dienstverlening het best bij uw organisatie aansluit. Neem hiervoor contact op met bouwens&.

Lees verder over Beveiliging Utrecht