b

Objectbeveiliging van bouwens&, de beveiligingsdienst waarmee u het verschil kunt maken.

Objectbeveiliging

Bouwens& is bij uitstek bedreven in de beveiliging van kantoorpanden, andere zakelijke omgevingen, en objectbeveiliging. Deze omgevingen vragen om een beveiligingsdienst die aansluit met de aldaar bedreven activiteiten. Op basis van uw bedrijfscultuur, wensen, en unieke omstandigheden ontwikkelt bouwens& uw beveiliging op maat. Hierdoor betreden uw medewerkers en gasten dagelijks een veilige, uitnodigende, en inspirerende omgeving.

Beveiliging met een menselijke maat

Uw kantoor verdient een eigentijdse en menselijke beveiligingsdienst. Speciaal voor de moderne zakelijke omgeving bedacht bouwens& daarom de Beveiliger Plus. Deze specialist is een gastvrouw of gastheer die zorgt voor een veilige en vriendelijke werkomgeving. De plus staat hierbij voor een warme, eersteklas ontvangst van medewerkers en bezoekers. 

De Beveiliger Plus houdt daarnaast toezicht op het kantoor, voert toegangscontrole uit, en loopt open-, brand- en sluitrondes. Door meerdere functies te integreren in één persoon ontstaan een strak geregisseerde dienstverlening en beveiliging. Tegelijkertijd bespaart u op de kosten.

Objectbeveiliging

Naast bovengenoemde beveiligingsactiviteiten verzorgt bouwens& zoals gezegd tevens objectbeveiliging. Ook voor deze gespecialiseerde vorm van beveiligen treden wij graag met u in gesprek om samen tot een passende oplossing te komen.

Een speciaal soort beveiliger

De selectiecriteria voor een dergelijk soort beveiligingsdiensten zijn dan ook streng; het is een uitdaging om ervaren mensen te vinden die minimaal MBO Beveiliger Niveau 2 hebben afgerond én verliefd zijn op service. 

Deze mensen binden we aan ons met interessante ontwikkelingstrajecten en opleidingen aan de Hospitality Academy. Denk hierbij aan trainingen als Houding en gedrag, Bedrijfshulpverlener, AED, en Beheerder brandmeldinstallatie. 

Keurmerk beveiliging

Uiteraard is bouwen& in het bezit van het Keurmerk Beveiliging. Hiermee laten we zien dat we een solide, professionele beveiligingsdienst leveren. Wij zijn een betrouwbare partner die waarde toevoegt bij het oplossen van veiligheidsvraagstukken. 

Vanzelfsprekend leveren wij ook elektronische beveiligingstechniek, aansluiting op een alarmcentrale, en mobiele surveillance. Zo bent u elke dag zeker van een professionele beveiligingsdienst met één aanspreekpunt.

Kom in contact met bouwens&, en kom er achter wat wij voor u kunnen betekenen.