b

De bouwens& beveiliger plus is meer dan alleen een beveilger

Beveiliging Den Haag

Bouwens& is specialist in het beveiligen van kantoren en andere zakelijke omgevingen. Bij bouwens& wordt er altijd gestreefd naar een naadloze aansluiting van onze dienstverlening bij uw organisatie. Het hoofdkantoor van bouwens& is gevestigd in Amsterdam, daarnaast zijn wij ook actief in Den Haag, Utrecht, Rotterdam en op andere plekken in Nederland.

Uw behoeften, unieke omstandigheden, en bedrijfscultuur staan bij bouwens& altijd centraal. Aan de hand hiervan ontwikkelt bouwens& beveiliging die aansluit bij uw bedrijf. Hierdoor wordt er een uitnodigende, inspirerende en veilige werkomgeving gecreëerd.

Beveiliging met een menselijke maat

Uw kantoor heeft een menselijke en eigentijdse beveiligingsdienst nodig, maar hoe wilt u dit gaan realiseren? Voor de moderne zakelijke omgeving is daarom door bouwens& de beveiliger plus ontwikkeld. Dit zijn beveiligers die ook optreden als gastheer of gastvrouw. De beveiliger plus staat voor een warm en gastvrij ontvangst. 

De beveiliger plus houdt scherp toezicht op het kantoor, en voert daarnaast ook diverse controles uit. Door meerdere rollen te integreren in één persoon, is het mogelijk om een strak georganiseerde een veelzijdige beveiligingsdienst te realiseren. Hierdoor worden er dus ook kosten bespaard.

landelijk actief

Vanuit ons hoofdkantoor sturen wij specialisten aan door heel Nederland. Of uw kantoor zich nu bevindt in de hoofdstad, hofstad Den Haag, of in de regio; bouwens& verzorgt graag een beveiliging die past bij de bedrijfscultuur van uw organisatie.

Een speciaal soort beveiliger

De eisen die bouwens& aan de beveiliger plus stelt zijn dan ook hoog; het is namelijk een uitdaging om mensen te vinden met voldoende ervaring die minimaal MBO Beveiliger Niveau 2 hebben afgerond én verliefd zijn op service van een hoog niveau. 

Deze specialisten worden gebonden aan onze innovatieve ontwikkelingstrajecten en opleidingen aan de Hospitality Academy. Daarnaast komen er diverse trainingen aan bod, denk aan: Beheerder brandmeldinstallatie, AED, Houding en gedrag en Bedrijfshulpverlener. 

Keurmerk beveiliging

Het Keurmerk Beveiliging ontbreekt uiteraard niet aan het verhaal. Dit is het bewijs dat bouwens& een solide, kwalitatieve en professionele dienstverlening heeft. Als partner werken wij mee aan het oplossing van diverse veiligheidsvraagstukken. 

Uiteraard leveren wij ook elektronische beveiligingstechniek, aansluiting op een alarmcentrale, en mobiele surveillance. Zo bent u elke dag zeker van een uiterst professionele beveiligingsdienst met één aanspreekpunt.

Kom er achter wat bouwens& voor u kan betekenen

Wij adviseren u graag welke soort dienstverlening het best bij uw organisatie aansluit. Neem hiervoor contact op met bouwens&.

Lees verder over Beveiliging Rotterdam