b

De beveiligingsdienst van bouwens& is zoveel meer dan beveiligen alleen

Beveiliging Amsterdam

Bouwens& is bij uitstek bedreven in de beveiliging van kantoren en andere zakelijke omgevingen. Deze vragen immers om een beveiligingsdienst die rekening houdt met de aard van de aldaar bedreven activiteiten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, maar uiteraard opereren wij ook in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, en de rest van Nederland.

Op basis van uw wensen, bedrijfscultuur, en unieke omstandigheden ontwikkelt bouwens& beveiliging op maat. Hierdoor betreden uw medewerkers en gasten dagelijks een veilige, uitnodigende, en inspirerende omgeving.

Beveiliging met een menselijke maat

Uw kantoor verdient een eigentijdse, menselijke beveiligingsdienst. Speciaal voor de moderne zakelijke omgeving bedacht bouwens& daarom de Beveiliger Plus. Deze specialist is een gastvrouw of gastheer die zorgt voor een veilige en vriendelijke werkomgeving. De plus staat hierbij voor een warme, eersteklas ontvangst van medewerkers en bezoekers.

De Beveiliger Plus houdt daarnaast toezicht op het kantoor, voert toegangscontrole uit, en loopt open-, brand- en sluitrondes. Door meerdere functies te integreren in één persoon ontstaan een strak geregisseerde dienstverlening en beveiliging. Tegelijkertijd bespaart u op de kosten.

Van Amsterdam tot de regio

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam sturen wij specialisten in het hele land aan. Of uw kantoor zich nu bevindt in een van de grote steden in de randstad, of in de regio; bouwens& verzorgt graag een beveiliging die past bij uw organisatie.

Andere kozen al voor beveiliging in Amsterdam

DLA Piper, een groot internationaal advocaten kantoor in Amsterdam maakt ook gebruik van beveiliging via bouwens&. De uitdaging was om beveiliging en service op een 5-sterren niveau service te realiseren. Hiermee wilde DLA Piper dat cliënten zich in een 5-sterren hotel waanden. Hiervoor heeft bouwens& een oplossing op maat gecreëerd met gastvrouwen en de beveiliger Plus. Met deze oplossing heeft bouwens& ervoor gezorgd dat DLA Piper een opvallend goede indruk maakt op haar cliënten. Lees de volledige case over de beveiliging in Amsterdam.

Een speciaal soort beveiliger

De selectiecriteria voor een dergelijk soort beveiliging zijn dan ook streng; het is een uitdaging om ervaren mensen te vinden die minimaal MBO Beveiliger Niveau 2 hebben afgerond én verliefd zijn op service.

Deze mensen binden we aan ons met interessante ontwikkelingstrajecten en opleidingen aan de Hospitality Academy. Denk hierbij aan trainingen als Houding en gedrag, Bedrijfshulpverlener, AED, en Beheerder brandmeldinstallatie. 

Keurmerk beveiliging

Uiteraard is bouwen& in het bezit van het Keurmerk Beveiliging. Hiermee laten we zien dat we een solide, professionele beveiligingsbedrijf zijn. Wij zijn een betrouwbare partner die waarde toevoegt bij het oplossen van veiligheidsvraagstukken.

Vanzelfsprekend leveren wij ook elektronische beveiligingstechniek, aansluiting op een alarmcentrale, en mobiele surveillance. Zo bent u elke dag zeker van een professionele beveiligingsdienst met één aanspreekpunt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij komen graag met u in contact om te kijken wat bouwens& voor u kan betekenen. Hierbij denken wij graag mee naar een unieke oplossing die naadloos aansluit bij de normen en waarden van uw bedrijf. Neem contact op via ons contactformulier of bel +31(0)20 642 28 20

Lees verder over Beveiliging Den Haag