b

Bouwens& onderscheid zich van andere beveiligingsbedrijven omdat er meer geleverd wordt dan alleen standaardbeveiliging

Beveiligingsbedrijven

Beveiligingsbedrijven kennen we in allerlei soorten en maten. Bouwens& is een beveiligingsbedrijf dat bedreven is in het beveiligen van kantoren. Deze vragen om een benadering die aansluit bij de aldaar bedreven activiteiten. Bouwens& ontwikkelt daarom een persoonlijke manier van beveiligen. Deze sluit naadloos aan bij uw wensen, bedrijfscultuur, en unieke omstandigheden. Hierdoor betreden uw medewerkers en gasten dagelijks een veilige, uitnodigende, en inspirerende omgeving. Hiermee probeert bouwens& anders te zijn dan 'normale' beveiligingsbedrijven.

Beveiliging en gastvrijheid van beveiligingsbedrijven

 
Uw kantoor verdient een menselijke manier van beveiligen. Dit snappen wij bij bouwens& maar al te goed. De meeste beveiligingsbedrijven verliezen vaak het menselijke aspect uit het oog. Speciaal voor de moderne zakelijke omgeving bedacht bouwens& daarom de Beveiliger Plus. Deze specialist is een gastvrouw of gastheer die zorgt voor een veilige werkomgeving. De plus staat voor een warme, eersteklas ontvangst van medewerkers en bezoekers. 
 
De Beveiliger Plus houdt uiteraard toezicht op het kantoor. Hij of zij voert toegangscontrole uit en loopt open-, brand- en sluitrondes. Het integreren van meerdere functies in één specialist levert verschillende voordelen op. Zo ontstaat een strak geregisseerde dienstverlening waarbij service hoog in het vaandel staat. Daarnaast is dit ook een goede manier om te besparen op de kosten.
 
De beveiligingsdienst van bouwens& is uniek en vindt u niet bij andere beveiligingsbedrijven.
 

Een speciaal soort beveiliger

 
Onze selectiecriteria zijn dan ook streng. Het is voor beveiligingsbedrijven een uitdaging om ervaren mensen te vinden. Beveiligers bij bouwen& dienen minimaal MBO Beveiliger Niveau 2 te hebben afgerond. Daarnaast dient een beveiliger van bouwens& verliefd te zijn op service.
 
Bovenstaande criteria zijn mogelijk al strenger dan voor de meeste beveiligingsbedrijven. Echter gaan wij bij bouwens& nog een stap verder. Zo worden al onze beveiligers getraind aan onze eigen Hospitality Academy. Denk hierbij aan trainingen als:
 
  • Houding en gedrag
  • Bedrijfshulpverlener
  • AED
  • Beheerder brandmeldinstallatie. 
 
Uiteindelijk leiden wij al onze beveiligers op volgens de bouwens& wijze. Echter blijft het voor ons het heel erg belangrijk dat iemand verliefd is op service. Hiermee weten we namelijk zeker dat we net dat beetje extra kunnen geven!
 

Keurmerk beveiliging

 
Bouwens& is net als andere beveiligingsbedrijven in het bezit van het Keurmerk Beveiliging. Hiermee laten we zien dat we een solide en professioneel beveiligingsbedrijf zijn. Wij zijn een betrouwbare partner die waarde toevoegt bij het oplossen van veiligheidsvraagstukken. 
 
Vanzelfsprekend leveren wij ook elektronische beveiligingstechniek, aansluiting op een alarmcentrale, en mobiele surveillance. Zo bent u elke dag zeker van professionele beveiliging met één aanspreekpunt.
 
Benieuwd wat bouwens& voor u kan betekenen? Kom in contact met bouwens&.